Din pasiune pentru flori, franciză și frumos

Prin franciza FlorideLux, Andreea Curutiu presară petale de viață la Cluj Napoca.
Joi
10.04.2014
Familia FlorideLux se mărește astăzi cu un nou membru. Andreea Curutiu se alătură rețelei francizaților companiei.
 

Pe 10 aprilie se deschid porțile celei mai noi florării din Cluj Napoca, FlorideLux Petale de Viață. Florăria situată în Piața Cipariu este operată în sistem de franciză de Andreea Curutiu, economistă cu experiență și reprezentant zonal al Heemskerk, unul dintre cei mai mari importatori de flori din lume. Întreg conceptul florăriei este inovator; creația florală se va îmbina perfect cu tehnologia de ultima ora din domeniul floristicii.

Am transformat pasiunea florală într-o mică afacere de mai bine de 5 ani, și, în căutarea de noi aventuri, am întâlnit familia Floridelux. De ce FlorideLux? Pentru că este o familie, pentru că am văzut oportunitatea de business și pentru că am înțeles că munca în echipă e cheia succesului”, declară Andreea Curutiu, deținătoarea francizei FlorideLux Cluj.

Programul de francizare FlorideLux se adresează tuturor persoanelor care își doresc o afacere proprie și care sunt pregătiți să se dedice acesteia. Prima franciză FlorideLux a fost deschisă în Brașov, pe Str. Zizinului, nr. 3. Următoarele francize FlorideLux se vor deschide în curând în Arad și Pitești.

Despre florăriile FlorideLux
Florăriile FlorideLux, cu o experienţă de peste 10 ani pe piata din România, oferă produse şi servicii de calitate, pentru: buchete şi aranjamente florale, cosuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergura, design profesional pentru Craciun si alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800flowers.ro și alăturarea la cea mai mare rețea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite și livrarea rapidă de buchete oriunde în lume.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015