Reţeaua de magazine iStyle ajunge la Cluj

iStyle Cluj oferă toată gama de produse Apple.
Miercuri
21.05.2014
Unul dintre cei mai mari reselleri ai Apple pe piaţa locală, iStyle România, a inaugurat un nou magazin în vestul ţării.
 

Noua locaţie din Polus Center Cluj are o suprafaţă totală de 116 mp şi a necesitat o investiţie de 200.000 de euro. La inaugurare, clienţii au beneficiat de oferte speciale: reduceri de 15% la portabilele Apple de 13 inch și la toată gama de accesorii, 450 lei la tabletele iPad Air 16 GB. De asemenea, cei care se folografiau sau filmau în fața magazinului cu sigla iStyle au putut participa la un concurs ce a avut ca premiu un Macbook Air.

iStyle Cluj oferă toate produsele Apple de ultimă generaţie prezente pe piaţa din România. Printre acestea se numără MacBook Air, MacBook Pro, iMac, MacPro, orice versiune de iPod, iPad, sau iPhone.

În prezent, iStyle România deţine o reţea de patru magazine, dintre care trei în Bucureşti. În ceea ce priveşte distribuţia produselor Apple în ţara noastră, Apcom România este unicul distribuitor autorizat Apple. Printre reselleri autorizaţi se mai numără eMAG sau Noumax.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015