kika ar putea deschide un nou magazin în zona Băneasa, lângă IKEA
Marți
03.06.2014
Akos Forras a preluat începând cu luna iunie operaţiunile kika în România, Ungaria, Cehia şi Slovacia. Noul CEO al kika îşi propune o creştere de 15% a afacerilor în România.
 

Potrivit portalului wall-street.ro, acesta a condus business-ul Quattro Mobili din Ungaria, parte a grupului Steinhoff, poziţie din care a reuşit să menţină stabilă afacerea cu mobilă.Obiectivul său din noua poziţie este alinierea kika la standardele grupului sud-african Steinhoff, ceea ce presupune introducerea de noi produse, reamenajarea spaţiului de vânzare a magazinului din zona Militari a Capitalei, schimbarea strategiei de marketing.

Toate aceste măsuri ar trebui să se traducă la finalul anului fiscal într-o creştere de 15% a afacerilor din România.

Retailerul kika operează pe plan local un singur magazin, în zona comerciala Militari, care ocupă o suprafaţa de aproximativ 27.000 mp şi care a fost deschis în anul 2008. Pentru noile magazine compania ia în calcul suprafeţe mai mici, de 18.000-20.000 mp, chiar şi în zona Băneasa.

Principalul competitor al kika pe piaţa locală este IKEA care a fost operat în sistem de franciză până în martie 2010, după care a devenit parte din IKEA Group.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015