Meniul restaurantelor SaladBox oferă produse precum salate din legume cu diferite sortimente de carne, supe cremă, deserturi, fresh-uri sau limonade. Compania îți oferă și posibilitatea să-ți creezi singur salata cu peste 30 de ingrediente.
Miercuri
25.06.2014
O rețea de 25 de restaurante, dintre care 12 sunt operate în sistem de franciză, vinde peste 170.000 de salate lunar.
 

Șase tineri antreprenori din Cluj, Mureș și Sălaj au exploatat subiectul alimentației sănătoase. În doar 24 de luni, SaladBox, brand-ul dezvoltat de aceștia, a ajuns la o reţea de 25 de unităţi în toată ţara şi 250 de angajaţi, scrie Ziarul Financiar. „SaladBox s-a născut din dorinţa de a oferi o alternativă mâncării de tip fastfood",  a declarat pentru ZF Dan Isai, unul dintre acționarii lanțului de restaurante.  

 „Salata ca produs principal este o noutate, dar în acelaşi timp şi o necesitate în România, având momentan un «tiraj» de peste 170.000 de salate vândute lunar, 25.000 de supe cremă şi multe produse complementare", spune Dan Isai.

Brandul SaladBox este controlat prin patru firme: Salad Box, Bio Box, Strident Team SRL-D şi Emma Salad SRL-D. Ultima este cea care deţine primul punct de lucru al acestui brand în lulius Mall din Cluj-Napoca şi drepturile privind francizarea brandului.

Investiţia iniţială pentru primul punct, mai mic ca dimensiuni, a fost de aproximativ 20.000 de euro situat în lulius Mall Cluj-Napoca. în prezent, SaladBox este prezent în 25 de locaţii din13 oraşe, dintre care 12 în franciză. în Bucureşti, compania are restaurante în mallurile Promenada şi Afi Cotroceni. Celelalte orașe în care este prezent brand-ul sunt Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Constanța, Iaşi, Ploieşti, Oradea şi Timişoara.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015