Vodafone îşi extinde operaţiunile în România

Compania de telefonie mobilă va angaja 2.000 de persoane în noul centru de servicii şi suport IT.
Miercuri
02.07.2014
Compania a inaugurat la Bucureşti un centru de servicii şi suport IT care va deservi mai multe divizii ale operatorului de telefonie din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia şi Irlanda.
 

Pentru dotarea şi tehnologizarea centrului, precum şi pregătirea noilor angajaţi din România, investiţia a fost estimată la 6,25 milioane de euro.

Prezent la eveniment, şeful Guvernului a spus că până la sfârşitul anului 2014 în centru vor lucra 750 de persoane, urmând ca în următorii doi-trei ani numărul acestora să crească la 2.000. Compania de telefonie mobilă îşi propune să angajeze atât absolvenţi de studii superioare, cât şi studenţi.

Pe de altă parte, reprezentanţii companiei au menţionat că Vodafone va continua să-şi extindă operaţiunile, iar deschiderea noului centru nu înseamnă reducerea numărului de angajaţi în alte locaţii.

În primele trei luni ale anului 2014, Vodafone număra 19 magazine deschise în sistem de franciză localizate în București, Iași, Cluj, Arad, Fălticeni, Piatra Neamț, Mediaș, Sighișoara, Bistrița, Vișeul de Sus, Zalău, Uricani, Comarnic, Caracal, Mizil și Târgu Mureș.

Programul de Franciză Vodafone este un model de business ce îmbină experiența de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciză. Magazinele din acest sistem au aceleași standarde de imagine și calitate a serviciilor ca și magazinele Vodafone.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015