Franciza Lem’s a ajuns la Onești

"Strategia de business pentru 2014 se bazează în continuare pe extinderea reţelei de magazine, dar ne vom concentra mai mult pe lansarea de noi produse", a declarat într-un interviu acordat Bursa, Alexandru Rizea, proprietarul fabricii Lemet.
Luni
14.07.2014
Orașul Nadiei a primit un nou brand de mobilă care va concura cu producătorii locali de mobilă, dar și cu nume mari ca Staer.
 

Noul magazin Lem's, deschis la finalul lunii iunie, are o suprafață de 1200 metri pătrați și se află la ieșirea dinspre Onești spre Bacău. Producătorul Lemet marșează pe o strategie de dezvoltare pe termen mediu și lung bazată pe producția de mobilă personalizată. Pentru asta însă a fost nevoie de deopotrivă de dezvoltarea gamei de produse, de care se leagă direct investițiile din fabrică, dar și de extinderea rețelei de magazine Lem's, în care producătorul își vinde produsele.

În anul 2013, compania a investit peste 12 milioane lei pentru deschiderea noilor magazine, în prezent reţeaua depăşind 100 unităţi, incluzând partenerii Lemet. Suprafaţa totală de retail, la nivelul întregii ţări, este de peste 65.000 mp.

Compania Lemet – marcă 100% românească, deține cea mai extinsă rețea națională de mobilier – magazinele Lem’s, având: 65.000 mp de expunere, 1.400 de angajați, 17 programe distincte de mobilier, ofertă complexă de tapițerie și o gamă diversificată de produse complementare – saltele, electrocasnice, mese și scaune, așternuturi.

Fabrica Lemet are o experiență de peste 20 de ani în producerea de mobilier destinat uzului casnic, având o capacitate anuală de 3,5 mil. de panouri prelucrate de tip PAL, halele industriale acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015