Rompetrol va moderniza 90 de stații de alimentare

Rompetrol deține în Republica Moldova peste 50 de staţii de distribuţie în sistem de franciză.
Vineri
25.07.2014
Rompetrol Downstream, membră a KMG International, a modernizat în primele 7 luni din acest an, 38 de stații de distribuție carburanți.
 

Schimbarea presupune înlocuirea elementelor de identitate vizuală cu noul logo Rompetrol, precum și lucrari exterioare. Până la sfârșitul anului 2014 vor fi finalizate lucrările la alte 52 de benzinării, inclusiv modernizarea a 20 de magazine din cadrul stațiilor, o investitie totală estimată la peste 18 milioane USD.


Ne dorim ca prin îmbunătățirile pe care le aducem să continuăm modelul dinamic și inovator al companiei, de a identifica și oferi clienților servicii și produse variate, într-un ambient modern. Produsele de calitate obținute în cadrul rafinăriei Petromidia vor fi distribuite în cadrul conceptului premium care va fi regăsit în întreaga rețea Rompetrol, precum și în 15 stații noi, în perioada următoare.” a declarat Cătălin Dumitru, vicepreședinte al KMG International.

Început în 2013, acest program de modernizare a întregii rețele de distribuție constă în înlocuirea cu noul logo Rompetrol a elementelor de reprezentare a companiei, precum și o reorganizare a spațiului interior care presupune o arhitectură modernă și utilizarea unor materiale și finisaje de calitate.

Stațiile alese pentru modernizare sunt cele poziționate pe rutele importante, precum și cele care oferă proximitate maximă clienților.

Principalele orașe unde au fost modernizate aceste stații sunt București, Constanța, Brașov, Arad, Craiova, Bacău, Ploiești, precum și cele situate pe autostrada Soarelui, 4 stații LITRO, aflate la km 88 și 139.

În România, compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi, 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău.

În Republica Moldova, Rompetrol deține peste 50 de staţii de distribuţie în sistem de franciză și 4 staţii proprii, situate în nordul ţării, care comercializează exclusiv autogaz, cât şi capacităţi de stocare la Târnova.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015