Doritos Locos Tacos este unul dintre cele mai neobișnuite produse din meniurile fast-food-urilor din Statele Unite ale Americii.
Joi
07.06.2012
Un produs fast-food din portofoliul Taco Bell a stabilit un nou record în vânzări.
 

Lanțul american de restaurante, specializat în mâncare mexicană, a vândut Doritos Locos Tacos în 100 de milioane de bucăți în doar 10 săptămâni, scrie businessinsider.com. Reprezentanții Taco Bell susțin că lansarea Doritos Locos Tacos reprezintă cel mai mare succes înregistrat în cei 50 de ani de activitate ai companiei, depășind performanțele altui preparat cunoscut, Crunchwrap Supreme.

Doritos Locos Tacos are la bază o lipie făcută din Nacho Cheese Doritos Cheeps în care sunt puse următoarele ingrediente: carne de vită, brânză Cheddar, smântână cu un conținut redus de grăsime, salată și roșii.

Pentru comparație, McDonald's a vândut primii 100 de milioane de burgeri în anul 1958, la 18 ani de la inaugurarea primului local și la 3 ani după ce Ray Krok deschidea prima franciză McDonald's.

Succesul Doritos Locos Tacos se reflectă și în rezultatele financiare ale companiei care a raportat o creștere cu 6% a vânzărilor în primul trimestru al anului 2012, adică în perioada în care produsul fast-food a ajuns în magazine.

Taco Bell face parte din portofoliul Yum!Brands care deține și brand-urile KFC și Pizza Hut, prezente și în România. În țara noastră, lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența fiind acordată în 1997 companiei US Food Network, controlată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. Francizele Pizza Hut şi PHD sunt operate prin firma American Restaurant System.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015