Kahve Dünyası are cafenele în cele mai importante orașe din Turcia. În 2011 compania a deschis o unitate și în Londra.
Marți
26.08.2014
Un lanț de cafenele turcesc, cu o experiență de 10 ani pe piața băuturii care ne trezește dimineața, vrea să amenințe supremația Starbucks în Capitală.
 

Este vorba despre Kahve Dünyası, unul dintre cele mai importante nume din piața cafelei din Turcia. Compania oferă peste 50 de băuturi pe bază de cafea, începând de la binele cunoscute cafele turcești, dar și alte specialități moderne. Locațiile alese de turci sunt două dintre cele mai vechi mall-uri din Capitală, București Mall și Plaza România.

Ciocolata este ingredientul cheie care completează meniul celor de la Kahve Dünyası. Turcii au propria linie de producție pe acest segment și au fost printre primele companii care au servit cafeaua alături de o tabletă de ciocolată.

Kahve Dünyası va concura cu unele dintre cele mai importante francize din piața cafenelelelor în România: Starbucks, Gloria Jean's, Filicori Zecchini, C House. Cu toate acestea, turcii de la Kahve Dünyası nu se dezvoltă în sistem de franciză.

Lanțul de cafenele Kahve Dünyası a fost fondat în anul 2004 și poate fi găsit în cele mai importante orașe din  Turcia. În 2011 compania a deschis o unitate și în Londra.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015