Noua cafenea oferă cele mai căutate sortimente de băuturi Starbucks - Caramel Macchiato, Caffè Latte, Cappuccino, gama de băuturi reci Frappuccino, dar şi ceaiuri şi ciocolată caldă, alături de o gama variată de prăjituri şi produse de patiserie.
Luni
29.12.2014
Unul dintre cele mai iubite lanţuri de cafenele din România le face o surpriză moldovenilor.
 

Intrat pe piaţa din România în urmă cu 8 ani, Starbucks, cel mai mare lanţ de cafenele din lume, inaugurează astăzi prima cafenea din nord-estul României, la Iaşi. Aceasta va fi situată în Palas Mall, în zona intrării principale. Compania are în plan, de asemenea, să mai deschidă încă o cafenea la Palas.   

„Prin noua cafenea Starbucks deschisă la Iaşi facem încă un pas în strategia noastră de dezvoltare. Am decis sa fim prezenţi în cel mai frumos oras din inima Moldovei pentru a le oferi ieşenilor experienţa Starbucks şi atmosfera specială a cafenelelor noastre”, a declarat Bogdan Guzga, district manager Starbucks România.
 
Cafeneaua se va extinde pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, iar vara va fi completată de o terasa de 100 de metri pătraţi. Deşi această locaţie va fi axată în jurul conceptului de take-away, ieşenii vor regăsi aceeaşi calitate şi aceleasi produse premium ca şi in restul locaţiilor.

 Starbucks a intrat pe piaţa din România în aprilie 2007, cand a deschis prima cafenea din Europa Centrală şi de Est, ca rezultat al unui joint-venture încheiat cu partenerul său european, grupul elen Marinopoulos. Grecii au pierdut franciza lanţului de cafenele în România, acţionariatul fiind schimbat la începutul acestui an cu un joint venture între mai mulţi antreprenori bulgari şi compania-mamă.

Reţeaua Starbucks din România numără în prezent 12 unităţi, dintre care 8 în Bucureşti şi câte una în Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. Noua cafenea din Palas Mall Iaşi va concura cu brand-uri ca C House Lounge Cafe, Cafe Papillon, Filicori Zecchini, Graffiti Cafe, Quartz Cafe Lounge.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015