Următoarea destinaţie eMag: Polonia

"Transferul de acțiuni va reprezenta o nouă provocare pentru noi, vom aduce lângă echipa eMAG o echipă performantă, cu o foarte bună cunoaștere a pieței locale"- Sorin Ionescu, vicepreședinte și director de dezvoltare internațională eMag.
Vineri
09.01.2015
Cel mai mare retailer online din România atacă o piaţă e-commerce estimată la 4 miliarde de euro.
 

După ultimul Black Friday din acest an, când o serie de români norocoşi au avut ocazia să-şi cumpere electrocasnice, smartphone-uri şi smart tv-uri cu preţuri între 2 şi 10 lei, probabil au mai rămas foarte puţini români care să nu fi auzit de eMag. Cel mai mare retailer online din România a anunţat într-un comunicat de presă că va intra pe piaţa din Polonia, prin preluarea retailerului polonez Agito.

Astfel, eMag va avea acces la o nouă piaţă de e-commerce, estimată la o valoare de 4 miliarde de euro. În prezent, accesăm, datorită celor trei piețe în care ne desfășurăm activitatea deja – România, Bulgaria și Ungaria – o bază de peste 36 de milioane de clienți. Acum intrăm într-o țară mare din regiune, cu aproape 39 de milioane de locuitori, cu o piață de ecommerce estimată la 4 miliarde de euro și cu un potențial mare de creștere", a declarat într-un comunicat de presă Sorin Ionescu, vicepreședinte și director de dezvoltare internațională eMag.

Agito a fost lansat în anul 2002, ca magazin online de electronice şi electrocasnice şi a devenit în scurt timp unul dintre cei mai puternici jucători din piaţa e-commerce din Polonia. În anul 2008, compania a ocupat poziţia a 2-a în topul "Deloitte Technology Fast 50".

Preluarea Agito, respectiv transferul de acţiuni între cele două companii, se va concretiza odată cu primirea aprobării din partea Consiliului Concurenţei şi Protecţia Consumatorului din Polonia.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015