Mega Image a lansat Equilibrium Health & Wellness, un nou concept corner specializat cu produse pentru un stil de viata sănătos.
Vineri
30.01.2015
După ce ne-au uimit cu viteza cu care deschid magazine, belgienii de la Mega Image promovează un stil de viață sănătos.
 

Mega Image a deschis un nou concept corner specializat, Equilibrium Health & Wellness, care va oferi consumatorilor o gamă extinsă de produse alimentare și nealimentare pentru un stil de viață echilibrat, natural și sănătos. Noul concept corner include aproximativ 2500 de produse alimentare și nealimentare, din peste 10 categorii diferite.

Cu o suprafață de 130 mp, noul concept corner este integrat în magazinul Concept Store Piața Sudului, București și include o selecție de aproximativ 2500 de produse din peste 10 categorii diverse precum: produse alimentare bio, condimente, seminte și germeni, raw-vegan, nutritie sportiva, suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice naturale, spa, produse de curățat bio.

Un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural este cea mai potrivită alegere pentru o viață frumoasă. Dupa ce anul trecut am oferit consumatorilor noștri un magazin concept dedicat vinurilor bune, continuam in acest an cu noul concept corner Equilibrium Health & Wellness pentru a fi alături de toți consumatorii noștri pentru care un stil de viață sănătos reprezintă deja o alegere asumată”, a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 410 magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub marcile Mega Image (200), Shop&Go (208), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza în prezent pe trei continente. La nivel național, Mega Image concurează cu Profi, Carrefour Express, La Doi Pași de la Metro, concepte care se dezvoltă și în sistem de franciză pe piața românescă.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015