Vodafone oferă francizaţilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicaţiile, standardele de imagine Vodafone şi la programele de pregătire pentru personalul de vânzări.
Marți
24.02.2015
Marii operatori de telefonie mobilă au ales dezvoltarea în sistem de franciză pentru a ajunge în toate colţurile ţării.
 

Cea mai recentă deschidere a unui magazin de telefonie mobilă în sistem de franciză a fost anunţată de Vodafone România. Compania a deschis primul magazin în sistem de franciză din Buzău, pe Bulevardul Unirii, una dintre cele mai populare zone din oraş. Noul magazin are o suprafaţă de aproximativ 110 metri pătraţi şi îşi aşteaptă clienţii cu o serie de promoţii la abonamente, telefoane şi tablete în Luna Mărţişorului.

"Ne face plăcere să deschidem prima franciză Vodafone din Buzău şi să construim împreună cu parteneri regional şi acest model de business, ce îmbină experienţa de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciză", a declarat Florian Georgescu, Regional Director, Consumer Market NE Vodafone România.

Programul de Franciză Vodafone a fost lansat în anul 2013 şi este un model de business ce îmbină experienţa de retail Vodafone cu entuziasmul şi implicarea partenerilor francizaţi. Magazinele din acest sistem au aceleaşi standarde de imagine cu magazinele Vodafone şi un nivel ridicat de calitate a serviciilor prestate. Vodafone oferă francizaţilor acces la know-how-ul, sistemele, aplicaţiile, standardele de imagine Vodafone şi la programele de pregătire pentru personalul de vânzări.

Şi unul dintre cei mai importanţi concurenţi Vodafone din ţara noastră, Orange, dezvoltă un program de franciză pe piaţa locală, dedicat antreprenorilor cu iniţiativă. Sistemul de franciză al operatorului de telefonie mobilă a fost lansat în aprilie 2009.   


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015