Mega Image este retailerul cu cea mai mare vechime de pe piata in Romania.
Miercuri
15.04.2015
Cel mai extins lant de retail alimentar din Romania ataca piata cu un nou concept.
 

La 6 ani de la lansarea pe piata a brandului Gusturi Romanesti, Mega Image mai face un pas in strategia sa si isi extinde portofoliul de branduri de magazin cu unul autentic, unic pe piata retailerilor internationali, care reuneste toate produsele lansate sub acest brand.

Lansarea Gusturi Romanesti este o continuare fireasca a angajamentului pe care ni l-am asumat in directia dezvoltarii segmentului de produse traditionale, in special a marcii Gusturi Romanesti. Este mai mult decat un magazin, este o experienta in care clientii vor regasi gusturi de mult uitate sau gusturi traditionale. In plus, prin acesta deschidere ne indeplinim planul pe care ni l-am propus prin preluarea retelei Angst, de a oferi in continuare clientilor un loc unde vor regasi produse romanesti de calitate”, a declarat Xavier Piesvaux, director General al Mega Image.

Noul magazin Gusturi Romanesti are o suprafata de vanzare de 134 mp si este deschis in una din fostele locatii Angst, transformata in totalitate intr-un nou concept.

Pe langa produsele Gusturi Romanesti, in magazin vor fi disponibile si alte marci de produse traditionale de cea mai buna calitate si de asemenea va exista o insula Angst unde vor fi comercializate in special produse ce au consacrat acest brand.

Mega Image este retailerul cu cea mai mare vechime de pe piata in Romania si de 20 de ani angajamentul companiei este de a oferi cea mai buna selectie de produse si concepte potrivite consumatorului roman; raspundem nevoilor consumatorilor nostri si comunitatilor din care fac parte magazinele noastre, magazinul Gusturi Romanesti fiind un bun exemplu” a declarat Mihai Spulber, Director Operational al Mega Image.

In viitorul apropiat, Mega Image intentioneaza sa deschida inca doua magazine Gusturi Romanesti. Pentru acest an, belgienii care conduc cel mai mare jucator din lantul de retail modern din tara noastra, si-au propus sa deschida alte 100 de unitati in Romania. Pe pozitia a doua in top se afla retailerul Profi, prezent cu aproximativ 280 de magazine in 41 de judete ale tarii.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015