Până la sfârşitul anului 2016, compania vrea să deschidă în sistem de franciza un număr de 300 de vendomate de fresh de portocale amplasate în cladiri de birouri, spitale, parcuri sau centre comerciale.
Marți
12.05.2015
Un antreprenor cu experienţă în soluţiile de monitorizare prin GPS mizează pe o afacere cu vendomate de suc de portocale.
 

Adrian Dinu, director general SAS Grup, a lansat în urmă cu aproximativ doi ani un business care promite multe: vendomate de suc de portocale făcut pe loc, la un preţ mult mai convenabil faţă de fresh-ul clasic pe care îl găsim în comerţ. Acestea sunt amplasate în clădiri de birouri, parcuri sau zone comerciale.

„Această afacere de distribuire de sucuri naturale obtînut pe loc prîn stoarcerea de portocale în Automatele de fresh de portocale a pornit dîn 2013 şi deocamdată importăm automatele tip Vendîng Machîne dîn Italia. Până la sfârşitul anului 2015, vom începe să utilizăm propriile noastre Automate de fresh care sunt proiectate de noi şi vor fi produse în UE”, se arată pe site-ul companiei.

O porţie de suc (de mînim 210 ml) se obtîne dîn portocale stoarse pe loc în Vendomat, într-un pahar de unica folosînta. Întregul proces de preparare a sucului este transparent, putand fi urmarit prîn fereastra ermetica a Vendomatului. Preţul unui pahar de suc este de 5 lei, însă, potrivit lui Adrian Dînu, „majoritatea firmelor vor să ofere angajaţilor un mic beneficiu, asa încât subventionează o parte dîn pretul sucului, iar angajaţii platesc doar 3 lei în loc de 5 lei cat costa un pahar de 210 ml".

Până la sfârşitul anului 2016, compania intentioneaza sa introduca un sistem de franciza, vizand un număr de 300 de vendomate de fresh de portocale amplasate în acest sistem în cladiri de birouri, spitale, parcuri. Investiţia într-o franciză cu un vendomat de fresh de portocale se ridică la 8.400 de euro + TVA, reprezentând preţul unitar al automatului de fresh cu toate dotările, la care se adaugă o parte variabilăr de 7% dîn cifra de afaceri, plătibilă lunar.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015