Young Engineers

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Fondată în 2008, Young Engineers desfășoară activități afterschool în peste 50 de țări. Misiunea noastră este de a pregăti elevii cu vârste cuprinse între  4 și 15 ani pentru noile cerințele ale forței de muncă din secolul 21. Cu peste 30.000 de absolvenți la nivel global și peste 200 de filiale, Young Engineers a fost recunoscut de Harvard School of Education și de către Comisia Uniunii Europene.

Unitati in sistem de franciza

Peste 200

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Young Engineers a dezvoltat o abordare simplă și directă a unei afaceri educaționale ușor de operat. În timpul instruirii, francizații noștri dobândesc instrumentele, cunoștințele și încrederea necesare pentru a începe și a dezvolta o afacere de succes pentru tineri. Echipa noastră de dezvoltare a afacerii este formată din specialiști în marketing, lansarea activității, operațional și financiar. Această echipă experimentată vă va ghida pas cu pas, atâta timp cât sunteți francizat.


Investitie totala, asteptari

1.500 - 20.000 de dolari


Cerinte de baza

Nu sunt necesare cunoștințe prealabile. Vizăm comunitățile cu peste 100.000 de locuitori. Afacerea are mai mult succes în zonele unde copiii desfășoară activități afeteschool.


Informatii despre francizor

E Square Young Engineers Franchising Ltd.

34034 W 8 Mile Road, Farmington Hills, MI 48335, USA

+972-544413950

franchise@youngengineers.org

franchise-guide.youngengineers.org

Persoana de contact pentru candidati

Amir Asour

Szende Kocsis 

tel. +40 729 915 331

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Young Engineers.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.