Franciza atacă un nou domeniu - RESURSELE UMANE!

Franciza BANCA DE JOBURI reprezintă în continuare o opțiune sigură, indiferent de contextul economic în care ne-am afla.
Luni
13.11.2017
BANCA DE JOBURI - Prima franciză de resurse umane din România își deschide porțile pentru viitorii francizați.
 

Piața forței de muncă reprezintă un sector foarte atractiv deopotrivă pentru companiile în căutare de personal, cât și pentru candidații interesați de un loc de muncă. Este cât se poate de clar că un astfel de domeniu reprezintă și va reprezenta interes pentru un număr foarte mare de persoane.

Datorită tendinței tot mai accelerate de dezvoltare a pieței forței de muncă și a numărului tot mai mare al proiectelor de recrutare, BANCA DE JOBURI a lansat prima franciză din domeniul resurselor umane din România.

Experiența de peste 15 ani în domeniul recrutării și plasării forței de muncă în țară și în străinătate, precum și clasarea in topul firmelor în acest domeniu de activitate au reprezentat semnalul că acest proiect îndrăzneț va prinde contur.

Fiecare an nou de experiență a consolidat reputația numelui de marcă la nivel național, dar și internațional, făcând din Banca de Joburi un brand de renume.

Dorința de expansiune a francizei Banca de Joburi este mai mare odată cu creșterea notorietății numelui de marcă și a solicitărilor tot mai frecvente din partea antreprenorilor. Acesta este motivul pentru care am lansat un nou program de extindere a rețelei de franciză prin identificarea acelor antreprenori dornici de a fi parte a rețelei de franciză Banca de Joburi.

Prin franciza Banca de Joburi se dorește transmiterea către francizații Banca de Joburi a know-how-ului testat și implementat cu succes în cei peste 15 ani de activitate și crearea în acest fel a unei rețele puternice de agenții de recrutare sub același nume de marcă.

Viitorii francizați vor învăța așadar cum să demareze o afacere de succes, cum să o susțină și cum să facă profit încă din prima lună de activitate.

Mai mult, pe lângă trainingul specializat și manualul operațional de care va beneficia francizatul Banca de Joburi, acesta va fi asistat pe toată durata contractului de franciză pentru implementarea corectă și completă a conceptului francizabil.

Banca de Joburi se asigură așadar că toți francizații săi vor beneficia, pe lângă tratamentul egal, de toate instrumentele necesare în vederea atingerii succesului în acest domeniu de activitate.

Principalul avantaj al accesării unei francize Banca de Joburi îl reprezintă posibilitatea demarării unei afaceri ”la cheie”, în care grija viitorului francizat va fi să se familiarizeze cu ceea ce implică această activitate, activitate pentru care va fi instruit corespunzător.

Banca de Joburi își deschide porțile acelor antreprenori care au experiență în acest domeniu de activitate sau care dețin/au deținut o afacere profitabilă pe o durată de minim trei ani și care dispun de suma necesară taxei de intrare în rețeaua de franciză, în vederea demarării afacerii.

Ideea achiziționării unei francize în domeniul resurselor umane reprezintă cea mai bună idee în condițiile în care tot mai multe afaceri nou înființate dau greș încă din primul an de activitate. Franciza Banca de Joburi reprezintă în continuare o opțiune sigură, indiferent de contextul economic în care ne-am afla.

Practic tot timpul va exista cerere pe piața forței de muncă, atât din rândul companiilor, cât și din rândul candidaților. Agențiile de recrutare vor fi cele care vor asigura liantul dintre aceste categorii. Un brand puternic, ca cel al francizei Banca de Joburi va atrage ca un magnet aceste categorii sociale, iar de protecția acestui brand puternic vor beneficia și viitorii francizați Banca de Joburi.

Dacă te identifici în profilul viitorului francizat și ești în căutarea unei afaceri de succes, află mai multe despre noi pe www.bancadejoburi.ro sau accesează formularul de inscriere.

Pentru brand-ul  1 Minute, LS Travel caută francizaţi în oraşele mari din România


Cipele, Kristijano Ronaldo
Business Development Manager

Articole citite

Franciza specialiștilor în recrutare /18.04.2018

Din perspectiva resurselor umane, externalizarea poate aduce multe beneficii unei companii care dorește să își concentreze eforturile pe optimizarea producției și reducerea costurilor. O franciză în acest domeniu prezintă multe oportunități.

Investiţie sigură în resursele umane /01.04.2018

Cea mai sigură cale de a garanta supraviețuirea unei companii s-a dovedit a fi investiția în oameni. Resursele umane sunt recunoscute ca fiind singurele capabile să producă și să reproducă celelalte resurse ale unei organizații, iar antreprenorii înțeleg acest fapt.

Franciza Banca de Joburi: 1...2...3… Start Business /07.03.2018

Deși lucrurile sunt cât se poate de simple și bine documentate, cheia succesului stă și în abilitatea francizatului de a implementa corect și complet soluțiile puse la dispoziție de către francizor, dar și de gradul de implicare pe care acesta îl va avea.

De ce Banca de Joburi®? /09.02.2018

Unul dintre motive poate fi că este cea mai bună agenție de recrutare din România, ocupând locul 1, pentru acest domeniu, în Top Afaceri și Top Profit timp de mai mulți ani.

Banca de Joburi sau afacere proprie? /13.12.2017

Cei mai mulți dintre cei care se gândesc la mediul de afaceri din România și își doresc să investească într-o afacere renunță rapid la această idee. Pentru un antreprenor trecut prin experiența unei afaceri eșuate, ideea unei francize este o opțiune sigură.