S-a lansat franciza Fornetti Food & Beverage

"Sunt antreprenor de mulți ani și am interacționat cu mai multe tipuri de business, însă am fost plăcut impresionat de profesionalismul echipei de la Fornetti".
Miercuri
15.11.2017
Interviu acordat grupului de franciză Profit System de Gheorghe Cherciu, antreprenor, primul francizat al conceptului Fornetti Food & Beverage.
 

Primul magazin concept Fornetti Food & Beverage (FFB) s-a deschis în centrul orașului Timișoara (Piața Libertății, strada 9 mai nr. 1), în data de 2 noiembrie a.c. Cu o suprafaţă de 160 mp şi situat în inima oraşului, FFB oferă o gamă consistentă de produse și va fi deschis publicului în fiecare zi, de luni până duminică.

Cum v-ați hotărât să achiziționați franciza FFB?

Am văzut conceptul în Budapesta și mi-am spus că un astfel de magazin nu există încă în România. Designul și varietatea de produse de patiserie, combinate cu produsele fresh făcute în fața clientului m-au impresionat și am luat legatura cu cei de la Fornetti pentru a cere mai multe informații. Au urmat o serie de studii de piață foarte amănunțite pentru locația pe care o dețin în centrul Timișoarei, iar după 30 de zile mi-a fost prezentat proiectul FFB cu toate detaliile.

Retaileri

Cum au decurs pregătirile pentru deschiderea acestei locații? Ați primit sprijin din partea francizorului?

Odată cu proiectul, am primit un timeline cu fiecare task ce trebuie realizat în ceea ce privește pregătirea spațiului. Sprijinul din partea francizorului a fost necondiționat. Sunt antreprenor de mulți ani și am interacționat cu mai multe tipuri de business, însă am fost plăcut impresionat de profesionalismul echipei de la Fornetti.

Ce mesaj aveți pentru ceilalți candidați potențiali la franciza FFB?

Întotdeauna am spus că business-urile se fac între oameni, nu între companii, iar ceea ce au reușit cei din echipa de marketing Fornetti a fost să creeze un climat propice pentru o bună afacere, prin felul lor de a fi.

Noul concept de franciză necesita o investiție de 3.000 de euro taxa de franciză, un spațiu de minimum 85 mp si costuri pentru amenajarea la cheie a spațiului de 650 Euro/mp.


Dacă ești interesat să achiziționezi franciza Fornetti Food & Beverage sau îți sunt necesare mai multe detalii pentru a lua o decizie în acest sens, trimite o solicitare la adresa mcoman@profitsystem.ro și iți vom răspunde cât mai curând posibil.


Cipele, Kristijano Ronaldo
Florentina Pene
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015