Century 21 vrea să-și consolideze sucursala Titan Park

Century 21 Real Estate LLC deţine peste 8.000 de agenţii în mai mult de 70 de ţări din întreaga lume.
Vineri
13.07.2012
Rețeaua de agenții imobiliare Century 21 vrea să cumpere agenții imobiliare din zonele Titan și Pantelimon din București.
 

După ce în anul 2011 Century 21 România a închis 5 agenții din București, rețeaua de agenții imobiliare își concentrează resursele pentru consolidarea sucursalei Titan Park din Capitală, deschisă în luna mai. Century 21 Titan Park, controlată de compania care deține master franciza rețelei, are ca obiectiv pentru următoarea perioadă creșterea cotei de piață. Pentru aceasta, compania vrea să achiziționeze agenții imobiliare din zonele Titan și Pantelimon, având la dispoziție un buget de 200.000 de euro.

Sunt vizate companiile imobiliare care și-au desfășurat activitatea în sectoarele 2 și 3 din București pentru cel puțin 6 luni consecutiv. La sfârșitul lunii iunie, Century 21 Titan Park a preluat Century 21 Ovidiu Cristescu, companie care activează în zonele Pantelimon, Iancului și Titan. Înteaga echipă a agenției preluate va fi integrată în cadrul Century 21 Titan Park pentru o perioadă de minim 3 ani.

Reţeaua imobiliară CENTURY 21 Network, organizaţie cu sediul central în Parsippany, New Jersey, Statele Unite ale Americii, a intrat pe piaţa imobiliară din România în anul 2007.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist