Stomatologia viitorului, în franciză

Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa / Conceptul oferit de noi va deveni cea mai profitabilă afacere din domeniu, cu o margine de profit de până la 20%
Luni
01.06.2020
După mai bine de un deceniu de stomatologie revoluționară, practicată în clinicile Life Dental Spa, fondatorii conceptului au deschis un sistem foarte atractiv de franciză.
 

Conceptul oferit de noi va deveni cea mai profitabilă afacere din domeniu, cu o margine de profit de până la 20% și o cifră de afaceri de peste un million de euro pe an, cu o investiție mică. În România, piața stomatologică nu este încă formată și va crește considerabil în următorii ani. Conceptul nostru nu doar că este revoluționar, ci rezolvă și una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor: frica de durere. Ceea ce oferim, astăzi, viitorilor noștri parteneri, este formula stomatologică a viitorului “, a declarat Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa.

Ștefan Obreja apreciază că acest model de afacere curajoasă a generat creșteri spectaculoase ale cifrei de afaceri. “Conceptul este cu totul nou și deosebit de ceea ce știu românii că însemnă un cabinet stomatologic. Noi oferim accesul la o stomatologie mai blândă, în care pacienții sunt tratați fără durere, în care se folosesc doar materiale biocompatibile pentru corpul uman, iar abordarea este holistică. Credem că vizita la dentist trebuie să fie una relaxantă. Deviza noastră este: Tratăm oameni, nu doar dinți !", a precizat acesta.

La rândul său, Dr. Cristina Obreja, fondatoarea primului Dental Spa din România și a clinicii dentare Laser, a explicat în ce constă noutatea conceptului pe care îl oferă celor interesați de franciză. “Noi promovăm conceptul de stomatologie holistică, ce include tratamente minim-invazive, utilizarea de materiale cât mai prietenoase cu organismul. Nu folosim aliaje metalice pentru reconstrucții dentare și am exclus total folosirea amalgamelor cu conținut toxic de mercur. În locul acestora, folosim rășinile compozite BPA-free și Bisfenol A-free pentru plombe, fibra de sticlă și zirconiul pentru pivoți și ceramică și zirconiu pentru coroane și fațete dentare. În plus, pentru restaurări dentare, nu folosim materiale eliberatoare de fluor”, a adăugat Dr. Cristina Obreja.

Totodată, Lifle Dental folosește stomatologia Laser, pe care o consideră ca fiind revoluționară. “Stomatologia laser este eficientă pentru tratarea cariilor dentare, fără freză, fără ace și anestezie și, ce este mai important, fără durere. Cu această tehnologie tratăm gingivita și parandontoza, cu rezultate foarte bune atât imediat, cât și pe termen lung. Odată cu apariția laserului dentar, multe dintre neajunsurile stomatologiei clasice, cum ar fi teama și disconfortul, au dispărut”, a mai spus Dr. Obreja,

Celor interesați de franciza Life Dental SPA, dar și pacienților acestora, li se oferă servicii stomatologice profesioniste și de încredere, într-un mediu relaxant, asemănător celor din centrele Spa. Conceptul, nou pentru România, a devenit popular în Occident, în special în Statele Unite. Asocierea dintre medicina dentară și diferite terapii și tratamente de relaxare aduce cu sine o nouă imagine în ceea ce privește abordarea actului medical: o viziune plăcută, interesantă și ușor acceptată de pacienți. Folosirea materialelor biocompatibile, de ultima generație, tratamentele inovative, cum este cel laser, totul este conceput astfel încât pacienții să beneficieze de servicii premium, personalizate. Mai multe despre sistemul de franciză Life Dental Spa puteți găsi în oferta disponibilă pe portalul nostru.


Stomatologia viitorului – tehnologie și relaxare / Asocierea dintre medicina dentară și diferite terapii și tratamente de relaxare aduce cu sine o nouă imagine în ceea ce privește abordarea actului medical
Ștefan Pricop
Business Development Manager