Model de afaceri ușor de gestionat

O afacere de succes / Mr. Jeff a dezvoltat o afacere cu valoare unică în care tenologia conectează avantajele lumii virtuale cu cele clasice și transformă business-ul într-o investiție modernă, cu un succes deja confirmat în multe state ale lumii
Joi
02.09.2021
Mr. Jeff este un model inovator de franciză, profitabil și ușor de gestionat, care funcționează în zeci de țări și caută parteneri în România.
 

Succesul acestei ingenioase rețele de spălătorii de rufe, inițiat în Spania, și care acum este practicat în peste 2.400 de unități din peste 40 de state, este determinat de apelul la noi tehnologii și crearea unui serviciu unitar de colectare și livrare la domiciliu în 48 de ore. Prin aplicația Jeff, clienții își pot selecta localizarea exactă, ziua și ora la care un șofer vine pentru a ridica rufele murdare. În doar două zile, rufele, spălate și călcate, sunt livrate la locul selectat de client.

O afacere modernă, cu succes confirmat

Partenerii de franciză trebuie să știe că Mr. Jeff a dezvoltat o afacere cu valoare unică în care tenologia conectează avantajele lumii virtuale cu cele clasice și transformă business-ul într-o investiție modernă, cu un succes deja confirmat în multe state ale lumii. Spălătoria de rufe, un sistem clasic până acum, a fost efectiv revoluționat prin integrarea tehnologiei în procesul de operațiuni în mediul offline, dar și în cel online, devenind un serviciu accesibil și la îndemâna oricui. Francizații au acum la dispoziție un sistem care le ofertă tot ce au nevoie pentru a-și conduce afacerea și pentru a-și atinge obiectivele stabilite.

Aplicația și serviciul de abonare, care oferă un venit recurent, sunt argumente în favoarea preluării în franciză a conceptului.

Mai multe avantaje pentru clienți și parteneri

Francizaţii Mr Jeff pot profita de trei produse patentate. Primul dintre ele este Aplicația Jeff – prin care clienții pot programa serviciile cum doresc. Al doilea produs este Jeff Suite - un program unic de gestiune, conceput pentru a satisface nevoile afacerii şi pentru a-i servi la dezvoltare, cu funcţii precum facturarea şi P&L (Profit şi Pierderi), în care antreprenorii pot lua decizii conform datelor, pe baza unor parametri cum sunt numărul de comenzi, venitul, serviciile solicitate, numărul de abonamente şi utilizatorii activi. Al treilea produs, Aplicația Jeff Drivers, este conectat cu primele două și are drept scop să  gestioneze toate intervalele orare și traseele de colectare și livrare.

Cu o vastă experiență în domeniu, compania îi asigură pe francizați că unitățile lor de curățătorie lor vor recupera investiție într-un an și jumătate. Modelul de business, verificat într-o varietate mare de locații, oferă un prag de rentabilitate din luna a cincea de la deschiderea francizei. Ca stimulant pentru noii francizați din România, Jeff oferă, ca bonus, gratuitate la taxa de franciză pentru primul an de activitate.

Gamă diversificată de clienți

Mr. Jeff vizează, mai ales, consumatorul tânăr, conectat la mediul virtual și utilizator de aplicații, precum cele de ride-sharing, dar se adresează și celor care prefer varianta clasică, care însemnă prezența fizică la spălătorie pentru a lansa o comandă, putând achita serviciul și în numerar. Acest ultim concept se numește Mr. Jeff Store.

Fondatorii sistemului cred că “secretul” succesului afacerii constă în modelul de parteneriat dintre Mr. Jeff și francizați, respectiv în traninig-urile recurente, know-how sharing și un marketing online foarte bine orchestrat. Toate aceste avantaje au făcut ca Mr. Jeff să fie una dintre companiile în franciză cu cea mai rapidă creștere internațională. Pe lângă îndrumarea continuă, francizații au access direct la Jeff Academy, platforma online de instruire, care îi învață pe noii parteneri tot ce trebuie să știe pentru a-și administra unitatea. În aceste condiții, nu este necesară o experiență anterioară în acest domeniu, dar este de preferat să aibă o atitudine antreprenorială și dorința de a avea success în afacere.

Business Card Mr. Jeff

Sistem inovator de spălătorii, ușor de gestionat și profitabil

Unități în franciză – peste 2.400 în peste 40 de țări

Investiţie minimă: 134.700 lei. Include taxa de franciză (48.000 de lei), amenajarea integrală a unității și echipamentele.


Clienții, de la noua generație la clasic / Mr. Jeff vizează consumatorul conectat la mediul virtual, dar și pe cel care vrea să lanseze comanda la spălătorie și să achite serviciul în numerar
Ștefan Pricop
Business Development Manager