Recunoaștere internațională în lumea francizelor

Important premiu internațional pentru Mr. Jeff
Important premiu internațional pentru Mr. Jeff / Franciza Mr Jeff, prezentă în România și în alte peste 40 de țări, a primit Global Franchise Awards 2022 pentru "Cea mai bună franciză lifestyle
Miercuri
16.03.2022
Franciza Mr Jeff, prezentă în România și în alte peste 40 de țări, a primit Global Franchise Awards 2022 pentru "Cea mai bună franciză lifestyle".
 

Premiul acordat în cadrul ceremoniei organizate de Global Franchise Magazine la San Diego, California, a fost ridicat de Peter Stern, CEO Mr. Jeff SUA.

Aceste premii caută să pună în lumină brandurile care contribuie cel mai mult la internaționalizarea francizelor, iar câștigătorii sunt desemnați de o comisie de jurizare formată din experți în francize și lideri de asociații internaționale.

La selectarea câștigătorilor, Global Franchise Magazine ține cont de mai multe valori, printre care intenția de avea o prezență globală, relațiile excelente între francizați și brancul francizor, contribuția la internaționalizarea francizelor, plan de marketing innovator și un plan bun de promovare.

Acest premiu vorbește despre dorința globală pentru un serviciu rapid, convenabil și de încredere de spălătorie pentru modernizarea sarcinii detestate de spălat rufe, precum și pentru numărul tot mai mare de antreprenori existenți sau în devenire care văd un potențial semnificativ în brandul Mr Jeff și în această industrie”, a declarat Peter Stern.

Datorită angajamentului nostru de a implementa politicile de dezinfecție și a modelului nostru de preluare și livrare contactless, Mr. Jeff a prosperat în 2020 și 2021, în timp ce alți furnizori de servicii de spălătorie au fost puternic afectați de pandemie. Între martie 2020 și martie 2021, antreprenorii noștri au deschis un total de 252 de locații Mr Jeff la nivel internațional. Expansiunea noastră continua și în 2022”, a adăugat acesta.

Mr. Jeff a intrat pe piața americană cu prima sa locație, care se deschide la sfârșitul lunii martie, în zona Miami.

Mr Jeff, spălătoria care a revoluționat sectorul

Mr Jeff a fost fondată în 2015 de trei antreprenori din Spania, care au vrut să facă viața mai ușoară pentru comunitatea lor. Succesul acestei ingenioase rețele de spălătorii de rufe, care acum este practicat în peste 2.400 de unități din peste 40 de state, este determinat de apelul la noi tehnologii și crearea unui serviciu unitar de colectare și livrare la domiciliu în 48 de ore. Prin aplicația Jeff, clienții își pot selecta localizarea exactă, ziua și ora la care un șofer vine pentru a ridica rufele murdare. În doar două zile, rufele, spălate și călcate, sunt livrate la locul selectat de client.

Cu o vastă experiență în domeniu, compania îi asigură pe francizați că unitățile lor de curățătorie lor vor recupera investiție într-un an și jumătate. Modelul de business, verificat într-o varietate mare de locații, oferă un prag de rentabilitate din luna a cincea de la deschiderea francizei.

Business Card Mr. Jeff

Sistem inovator de spălătorii, ușor de gestionat și profitabil

Unități în franciză – peste 2.400 în peste 40 de țări

 


Ștefan Pricop
Business Development Manager