Schimbare în lumea serviciilor de curierat și logistică

O agenție MBE, trei domenii de business într-un singur loc
O agenție MBE, trei domenii de business într-un singur loc / Într-o agenţie MBE se găsesc trei domenii de business: ambalare şi curierat, grafic design şi print, micrologostică şi fulfillment, cărora, datorită terminaţiei Etc., le pot fi adăugate numeroase alte servicii personalizabile.
Joi
28.04.2022
Mai mulți antreprenori români s-au alăturat deja rețelei de franciză Mail Boxes Etc. și participă la o schimbare majoră în lumea serviciilor de curierat și logistică.
 

În România, Mail Boxes Etc. (MBE) accelerează extinderea şi îşi propune să ajungă la o reţea de 100 de agenţii şi la afaceri de 10 milioane de euro în următorii 10 ani. Compania caută noi parteneri care sunt adepți ai serviciilor de calitate și își doresc să facă parte din schimbarea de care piața românească de profil are nevoie.

Franciza în sectorul serviciilor de curierat și logistică, între rol strategic și oportunitate de afaceri.


Într-o lume globalizată și puternic orientată către achizițiile online, schimburile comerciale influențează acum nu doar marile lanțuri de retail, ci și micile magazine online și cumpărătorii privați.

Mărfurile călătoresc în ritmuri și volume din ce în ce mai mari, în contexte și teritorii foarte diferite între ele atât din punct de vedere geografic, cât și politic.

Centrele de servicii francizate afiliate marilor companii de curierat și logistică au reușit să joace un rol fundamental în creșterea piețelor naționale și internaționale, interceptând nevoile clienților și companiilor locale și acționând ca un punct de referință pentru teritoriul în care franciza activează. De asemenea, reprezintă o oportunitate interesantă pentru acei antreprenori locali care doresc să devină parte din procesul de creștere și dezvoltare a sectorului, ca protagoniști.

De altfel, Mail Boxes Etc. a devenit un punct de referință pentru lanțurile de distribuție, care îți permite să-ți pornești propria afacere cu sprijinul unor echipe de consultanță, capabile să ghideze noi activități prin campanii de marketing, programe de formare și suport dedicat într-o relație de parteneriat de care să beneficieze ambele părți.

Grupul Mail Boxes Etc. (MBE), cu o experiență de peste 40 de ani, este prezent în 53 de țări prin peste 2.800 Centre de Soluții.

Mail Boxes Etc. oferă servicii integrate de ambalare şi curierat, logistică şi fulfillment, poştă şi management poştal, secretariat şi customer service, atât pentru companii, cât şi pentru persoane fizice. Totodată, compania prestează şi servicii de graphic design, print şi de marketing, oferind soluții personalizate în funcţie de nevoile şi preferinţele fiecărui client.  

Astfel, într-o agenţie MBE se găsesc trei domenii principale de business în acelaşi loc: ambalare şi curierat, grafic design şi print, micrologostică şi fulfillment, cărora, datorită terminaţiei ETC., le pot fi adăugate numeroase alte servicii personalizabile.

Dacă ești adeptul serviciilor de calitate și vrei să faci parte din schimbarea de care piața din România are nevoie, te așteptăm să ne cunoaștem.

Business Card MBE

• MBE este un brand consacrat care se află pe piață de peste 40 de ani și este în continuă creștere pe 5 continente, la acest moment însumând peste 2.944 de locații în 53 de țări, dintre care 1.774 sunt reprezentate de Centrele de Soluții Mail Boxes Etc.

• Taxa de franciză, cuprins[ între 10.000 și 16.000 euro, se plătește o dată la 7 ani.

• Costuri amenajare locație aproximativ 10.000 euro – posibilitate leasing operațional prin parteneriatul MBE & Grenke.


Ștefan Pricop
Business Development Manager