âștig dintr-o afacere în trend
âștig dintr-o afacere în trend / Ama Green Optic, o franciză de serviciile căreia are nevoie tot mai multă lume
Miercuri
07.02.2024
Îți dorești o afacere sustenabilă și din care să îți recuperezi investiția repede? O soluție foarte bună este să devii partener al francizei Ama Green Optic.
 

Lansată cu peste un deceniu în urmă, în municipiul Ploiești, Ama Green Optic, o firmă cu capital integral autohton, și-a dovedit eficiența și profitabilitatea, iar creatorii săi vor să extindă acum afacerea la nivel național.  Cu toate că franciza este una cu specific medical, foarte important pentru noii parteneri este că nu sunt necesare studii de specialitate. Pentru a îndeplini și această cerință, viitorii angajați ai francizaților vor beneficia de pregătire în cadrul companiei.

Franciza Ama Green Optic este cu atât mai promițătoare cu cât se înscrie în trendul ascendent al serviciilor din domeniul optic, acestea fiind unele dintre cele mai dinamice activități, situație determinată atât de diversitatea categoriilor sociale pe care o acoperă, cât și de faptul că vârsta de la care ochelarii sunt necesari este în continuă scădere. Statisticile spun că primii ochelari de vedere sunt necesari, în tot mai multe cazuri, de la vârste din ce în ce mai fragede, în mod frecvent sub șapte ani. În acest context, Ama Green Optic a dovedit deja că afacerea per unitate este deja pe profit după jumătate de an.

Deținătorii francizei consideră că afacerea și-a dovedit profitabilitatea. Iar dezvoltarea ei este confirmată de statistici conform cărora numărul de unități de optică medicală este undeva la 20 la sută din necesar. Asta spune că este o alegere de netăgăduit pentru potențialul investitor.

Ce să faci în prima etapă?

Atunci când decizi să investești în franciza Ama Green Optic trebuie să știi că, cel puțin în primul an de activitate, este necesară implicarea ta directă în afacere. După deschidere, ai toate atuurile pentru succes. Ai acces la aparatura și dispozitivele cele mai bune, iar oamenii tăi sunt pregătiți de compania mamă, care, pentru început, preia o parte din responsabilități.

Pașii pentru a deschide o franciză Ama Green Optic

Primul pas este Ama Green Optic este contactarea francizorului. După o primă discuție și apoi semnarea contractului, în urma unui studiu de fezabilitate se alege spațiul de desfășurare a activității. O unitate are nevoie de 2-3 angajați, respectiv un optometrist și unul sau doi consultanți.

Ama Green Optic te ajută să îți dezvolți o afacere în sistem de franciză, punându-ți la dispoziție toate informațiile, beneficiile și suportul necesar pentru a-ți deschide propria unitate. Sistemul de franciză conceput este unul performant și flexibil, iar, în funcție de francizat și de locație, recuperarea investiției inițiale se poate face chiar după jumătate de an de la deschiderea magazinului.

Verificat este și gradul de satisfacție al clienților. Dacă este vorba despre ochelari de vedere, la Ama Green Optic găsești o gamă variată, cu lentile concepute pentru fiecare nevoie și cu rame care să se potrivească oricărei fizionomii. La fel, ochelarii de soare sunt într-o gamă largă, dezvoltată de specialiști optometriști, care oferă protecție de calitate împotriva razelor UV. Lentilele de contact oferite sunt alese cu atenție, astfel încât să corecteze vederea fără ca purtătorul lor să mai aibă nevoie de clasicele rame care, de multe ori, pot fi deranjante.

Foarte important pentru noii parteneri este că sprijinul acordat de companie la momentul lansării afacerii continuă pe tot parcursul evoluției acesteia.


Ștefan Pricop
Business Development Manager