Debut pentru un parteneriat strategic

Radu Savopol, cofondator 5 to go
Radu Savopol, cofondator 5 to go / Prezența 5 to go în aeroportul Henri Coandă este o realizare importantă, care ne permite să păstrăm clienții conectați cu brandul, să le fim aproape atunci când călătoresc și, totodată, să ne facem serviciile și produsele cunoscute turiștilor străini, care nu au interacționat cu 5 to go până acum
Duminică
21.07.2024
Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă, unde a inaugurat două cafenele.
 

Operatorul celor două locații este City Grill, unul dintre cei mai importanți actori din industria restaurantelor din România. Această decizie reprezintă un pas important în demersul de îmbunătățire a vizibilității și de creștere a notorietății brandului 5 to go, prin prezența în zone strategice, cu trafic semnificativ. Cafenelele 5 to go din aeroport sunt deschise 24/7, una fiind amplasată în terminalul Sosiri, iar cealaltă în terminalul Plecări, chiar lângă ghișeele de check-in al bagajelor. Aproximativ o mie de clienți trec zilnic pragul celor două cafenele, iar în topul preferințelor acestora se află produse consacrate pe bază de cafea: Iced Coffee și Frappe.

,,Prezența 5 to go în aeroportul Henri Coandă este o realizare importantă, care ne permite să păstrăm clienții conectați cu brandul, să le fim aproape atunci când călătoresc și, totodată, să ne facem serviciile și produsele cunoscute turiștilor străini, care nu au interacționat cu 5 to go până acum. Este doar primul pas al parteneriatului cu grupul City Grill. Ne bucurăm să avem alături un brand românesc atât de cunoscut și important în industria HoReCa. A fost nevoie de un efort susținut din partea ambelor echipe pentru a reuși să lansăm cele două cafenele în termenul propus, am colaborat excelent și, cu siguranță, vom demara împreună și alte proiecte de anvergură în perioada următoare“, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

,,Asocierea cu City Grill a fost o decizie aliniată planurilor noastre. Expertiza  lor ne este extrem de utilă și  ne va impulsiona să ne îmbunătățim prezența în locații cheie și să reiterăm impactul brandurilor românești pe piață. Prezența 5 to go în aeroport sperăm că va surprinde în mod plăcut consumatorii și că va răspunde nevoii lor de a avea acces la o gamă diversificată de produse de calitate pe bază de cafea, la un preț corect, oriunde s-ar afla“, a adăugat Lucian Bădilă, cofondator 5 to go.

5 to go se apropie de 600 de locații deschise în România și menține trendul de dezvoltare accelerată a afacerii. Creșterea traficului în cafenele este parte din strategia brandului pentru 2024, iar Aeroportul Internațional Henri Coandă se bucură de o prognoză favorabilă în privința numărului de pasageri din acest an, după ce în anul 2023 a fost tranzitat de 14.6 milioane de persoane.

City Grill, care a împlinit 20 de ani de prezență pe piața ospitalității din România, operează locațiile 5 to go sub licență, în urma achiziționării francizei, iar acesta este doar primul pas al parteneriatului dintre cele două mari branduri românești, care împreună depășesc 120 de milioane de euro cifră de afaceri și un total de aproximativ 3.000 de angajați. Pentru ambele locații 5 to go din Aeroportul Henri Coandă se estimează o cifră de afaceri de peste 600.000 de euro/an.

,,5 to go este un brand românesc care împărtășește entuziasmul și valorile noastre, se bucură de numeroase recunoașteri pe piața locală și internațională și cu care asocierea a venit firesc. Cu siguranță vom obține rezultate excelente împreună și vom continua să colaborăm pe termen lung“, a  apreciat Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

5 to go a luat naștere în 2015 și se apropie de pragul de 600  de unități deschise, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate. Sub sloganul „Smile, there’s coffee!”, lanțul de cafenele oferă consumatorilor un spațiu cald și prietenos, unde cafeaua este actorul principal. Cafeaua folosită este una cu o aromă intensă, corpolentă, cremoasă, ce se constituie într-un amestec unic, creat special pentru lanțul de cafenele 5 to go. Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a brandului, echipa 5 to go oferă clienților cinci motive principale să revină în una dintre cafenelele din grup: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.


Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

E-mail: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i til salg, 2-fma til salg, køb pentobarbital online,

https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top forespørgsler køb peruviansk pink kokain, køb mephedron online, køb dmt online,🔥 🔥 køb o-pc, køb...

1 Declaratii
Final 06.09.2024
https://alphamegachem.com/product/buy-peruvian-pink-cocaine-online/ Email: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i for sale, 2-fma for sale, buy pentobarbital online, 🔥 🔥buy apvp research chem online,

https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top queries buy peruvian pink cocaine, buy mephedrone online, buy dmt online,🔥 🔥 buy o-pce, buy peruvian...

1 Declaratii
Final 06.09.2024
Soluție pentru o afacere cu viitor

Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.

1 Declaratii
Final 20.01.2022
Schimbări strategice la Fornetti

Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!

1 Declaratii
Final 24.02.2020
Pizza cu influenţe siberiene

eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/

5 Declaratii
Final 24.02.2019
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?

Vreau sa deschid si io magazin cum procedez

1 Declaratii
Final 09.01.2019
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017