Un concept care aduce franciza Ciorbe și Plăcinte mai aproape de comunitate
Un concept care aduce franciza Ciorbe și Plăcinte mai aproape de comunitate / Noul concept al francizei aduce mâncrea tradițională românească mai aproape de clienți. Alegerea de a amplasa noul restaurant la parterul unui bloc rezidențial reflectă dorința Ciorbe și Plăcinte de a rămâne accesibil și de a crea un spațiu primitor pentru familii și comunitate
Miercuri
14.08.2024
Ciorbe și Plăcinte, unul dintre cele mai îndrăgite lanțuri de restaurante din București, a deschis o nouă locație, ca parte a unei strategii de extindere în cadrul comunităților urbane.
 

Noul concept al francizei aduce mâncrea tradițională românească mai aproape de clienți. Alegerea de a amplasa noul restaurant la parterul unui bloc rezidențial reflectă dorința francizei Ciorbe și Plăcinte de a rămâne accesibilă și de a crea un spațiu primitor pentru familii și comunitate. Fiecare aspect al acestei locații a fost conceput pentru a oferi un loc cald și prietenos, unde clienții se pot bucura de o ciorbă fierbinte sau de o plăcintă proaspătă într-o atmosferă relaxată.

Noul restaurant, de pe Strada Olteniței, se alătură celorlalte locații de succes din București și Târgoviște, consolidând poziția brandului pe piața HoReCa din România. Cu un design modern și lumini naturale care inundă interiorul, restaurantul oferă o experiență plăcută, atrăgând atât familii, cât și grupuri de prieteni din cartier.

Acest restaurant de cartier nu doar că aduce gusturile autentice ale bucătăriei românești mai aproape de locuitorii din zonă, dar contribuie și la creșterea sentimentului de apartenență la comunitate. Este locul perfect pentru a te întâlni cu prietenii sau pentru a lua o masă rapidă după o zi aglomerată.

Ciorbe și Plăcinte continuă să se extindă cu succes, având în vedere oportunitățile din cadrul pieței de francize și restaurante din România. Amplasarea strategică în zone rezidențiale dense, precum Strada Olteniței, asigură un flux constant de clienți și un loc de referință în rândul locuitorilor.

Ciorbe și Plăcinte a intrat pe piață în 2019 și recurs imediat la un concept inteligent, care a venit în întâmpinarea clienților, dar și în acordarea de suport total pentru noii parteneri. Așa că au creat un spațiu confortabil, plăcut, unde poți să te simți bine în pauza de masa sau dacă doar vrei să servești preparate tradiționale, gustoase și sănătoase, preparate din materii prime proaspete.

Au venit și în întâmpinarea francizaților. Așa se face că serviciile de servire și de livrare au fost standardizate la nivelul întregului lanț. Este vorba despre site-ul www.ciorbeplacinte.ro. Prin acesta, clientul poate cumpăra produse cu livrare, iar plata se poate face fie cu cardul pe site, fie în numerar la curier. Extrem de important, comanda pleacă spre locația cea mai apropiată de adresa clientului, ceea ce aduce un avantaj francizatului. Sistemul este automatizat și se bazează pe geolocație.

În concluzie, site-ul lucrează pentru francizați, pe toată perioada colaborării. Fără costuri suplimentare, aceștia vor primi automat comenzi pe care altfel, poate, nu le-ar fi avut. Mai mult, francizații vor putea să folosească această platformă - dezvoltată după toate standardele actuale - ca pe un instrument de prezentare a propriului business.

Deținătorii brandului Ciorbe și Plăcinte, specializat în produse tradiționale, au înțeles că promovarea este deosebit de importantă pentru francizați. Ce sprijin vor avea, în acest sens, cei care vor să li se alăture? Un beneficiu important constă în faptul că de promovarea site-ului pe paginile de Facebook, Google și alte canale media se ocupă francizorul. Rezultatul este că notele brandului depășesc, în medie, 4.5 din 5 stele pe Google.

Cei care devin parteneri ai brandului Ciorbe și Plăcinte au parte de susținere totală în gestionarea afacerii. Este o afacere la cheie în care ți se vor spune toate secretele succesului mărcii, astfel încât să ai un management eficient și profitabil. Totodată, vei avea acces la cei mai buni furnizori de echipamente și la un soft de gestiune.

De asemenea, noul francizat beneficiază de pregătire profesională în  cadrul locațiilor Ciorbe și Plăcinte, astfel încât să nu fie necesare mai mult de două luni ca să deprindă modul de lucru specific.


Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

E-mail: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i til salg, 2-fma til salg, køb pentobarbital online,

https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top forespørgsler køb peruviansk pink kokain, køb mephedron online, køb dmt online,🔥 🔥 køb o-pc, køb...

1 Declaratii
Final 06.09.2024
https://alphamegachem.com/product/buy-peruvian-pink-cocaine-online/ Email: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i for sale, 2-fma for sale, buy pentobarbital online, 🔥 🔥buy apvp research chem online,

https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top queries buy peruvian pink cocaine, buy mephedrone online, buy dmt online,🔥 🔥 buy o-pce, buy peruvian...

1 Declaratii
Final 06.09.2024
Soluție pentru o afacere cu viitor

Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.

1 Declaratii
Final 20.01.2022
Schimbări strategice la Fornetti

Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!

1 Declaratii
Final 24.02.2020
Pizza cu influenţe siberiene

eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/

5 Declaratii
Final 24.02.2019
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?

Vreau sa deschid si io magazin cum procedez

1 Declaratii
Final 09.01.2019
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017