Dogu, o oportunitate în lumea fast-food
Concept de fast-food integral românesc, Dogu și-a făcut deja simțită prezența în piață. Cu o reputaţie solidă, obținută prin reinterpretarea îndrăzneaţă a clasicului hot-dog și maniera de a-și dezvolta afacerea într-o lume concurențială, brandul nu doar că oferă o experienţă culinară sofisticată, ci și un sistem de francizare eficient și profitabil.
Ce argumente aduce Dugu pentru a-i convinge pe noii parteneri să i se alăture? Într-o perioadă în care diversitatea culinară este esenţială, conceptul se remarcă printr-o abordare deosebită. Hot-dogul reinventat devine punctul central al unui meniu variat, menit să încânte toate categoriile de vârstă. Arome neaşteptate şi combinaţii inedite transformă modul în care privim fast-food-ul. Toate acesta fac ca Dogu să îţi ofere experienţa celui mai bun hot-dog din România. Totodată, aduce o serie de alte produse deosebite, un mix cultural și gastronomic greu de găsit în altă parte.
Dogu propune un proiect de francizare adaptabil pentru diverse formate şi locaţii. De la fast-food casual , fast-food stradal până la food truck-uri şi concepte shop-in-shop, Dogu se integrează armonios în diferite medii. Cu două locaţii deschise în doar doi ani de la înfiinţare în Bucuresti ( în zona Domenii şi în cadrul Park Lake Mall) Dogu este deja o investiție cu un potențial deosebit.
"Povestea Dogu a început în pandemie, la începutul anului 2020. Am avut mai mult timp liber la dispoziție în pandemie și timp de a crea. Ne-am dorit de mult să facem un pas înspre HoReCa, chiar ne gândeam la o franciză QSR internațională, tip McDonald's, doar că ne-am gândit că putem să încercăm să facem și conceptul nostru. Mai mult, produsul nostrum este mai sănătos decât cel clasic de pe piața fast-food, cu carne gătită la cuptor, nu prăjită, cu chifla cu premix cu turmeric. Totodată, avem paste fără gluten și deserturi sugar free", spune Otilia Călin, cofondatoare Dogu.
Cât privește momentul de început, cei doi fondatori ai afacerii au avut o șansă pe care au speculat-o inspirat. Atunci când s-au închis toate restaurantele, au folosit oportunitatea de a găsi bucătari foarte buni, locații pe care le-au putut închiria, furnizori cu clienți care și-au oprit activitatea.
Condatorii Dogu caută oameni ambițioși și creativi, competitivi și cu spirit antreprenorial, deschiși ca și ei la inovație, dar și hotărâți să își dedice tot timpul afacerii.
Noii veniți în rețea vor fi sprijiniți în alegerea și amenajarea locației, furnizarea de echipamente profesionale, a softului de vânzare și a licențelor aferente, managementul resurselor umane și formarea personalului, furnizarea de materii prime și ingredient, monitorizarea costurilor, audit lunar și P&L, precum și prin organizarea periodică de întâlniri cu francizații. De asemenea, este asigurată îndrumarea pe tot parcursul contractului de franciză, care este încheiat pe o perioadă de cinci ani.
Pentru informații suplimentare consultați catalogul brandului și completați formularul care vă permite să luați legătura direct cu francizorul.
Articole citite
Ciorbe și Plăcinte, unul dintre cele mai îndrăgite lanțuri de restaurante din București, a deschis o nouă locație, ca parte a unei strategii de extindere în cadrul comunităților urbane.
5 to go a lansat o serie de noi produse care vin în sprijinul creșterii cifrei de afaceri a francizaților și corespund tendințelor consumatorilor.
Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă, unde a inaugurat două cafenele.
Franciza RomBeer a lansat un concept de rulotă dotată cu cameră frigorifică, singura din România adaptată pentru vânzarea de bere artizanală în spații deschise.
Cu un concept culinar reinterpretat cu multă măiestrie și care se bucură de succes, franciza Dogu este o oportunitate pentru antreprenorii care vor să intre în lumea fast-food.
Cele mai citite
Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Culoarea hainelor pe care le purtăm ne poate influenţa succesul sau insuccesul în afaceri.
Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Europa a fost întotdeauna un etalon în privința modei, iar astăzi sunt multe francize de îmbrăcăminte care oferă creativitate, calitate și o afacere de succes.
Subiecte populare in Forum
E-mail: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i til salg, 2-fma til salg, køb pentobarbital online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top forespørgsler køb peruviansk pink kokain, køb mephedron online, køb dmt online,🔥 🔥 køb o-pc, køb...
https://alphamegachem.com/product/buy-peruvian-pink-cocaine-online/ Email: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i for sale, 2-fma for sale, buy pentobarbital online, 🔥 🔥buy apvp research chem online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top queries buy peruvian pink cocaine, buy mephedrone online, buy dmt online,🔥 🔥 buy o-pce, buy peruvian...
Soluție pentru o afacere cu viitor
Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.
Schimbări strategice la Fornetti
Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!
Pizza cu influenţe siberiene
eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?
Vreau sa deschid si io magazin cum procedez
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium
Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”
Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!