McDonald’s aduce un nou concept în Capitală

Sursa foto: Wall-Street
Design-ul fast-food-ului este inspirat din arta urbană, decorațiunile pereților adoptând stilul graffiti. Restaurantul a fost echipat și cu ipad-uri care pot fi utilizate gratuit de către clienți. Locația a fost închisă doar câteva zile cu toate că modernizarea unității a durat aproximativ o lună. Compania a alocat un buget cu 20-30% mai mare decât în cazul unei modernizări standard. În ziua redeschiderii restaurantului, 3 septembrie, postul Antena 1 a transmis în direct emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani" din locația McDonald’s din Piața Romană.
Peste 2.000.000 de clienți trec anual pragul restaurantului deschis în urmă cu mai bine de 15 ani în centrul Capitalei. La nivel național, McDonald’s are circa 140.000 de clienți pe zi în cele 64 de restaurante din țara noastră. Compania intenționează să deschidă până la finalul acestui an încă un restaurant, orientându-se în principal spre Drive-Thru, concept care aduce o serie de avantaje: parcarea, programul de 24 de ore, comanda din mașină și locurile de joacă.
Locația din Piața Romană se află pe poziția a 4-a în topul restaurantelor McDonald’s cu cele mai mari vânzări, cu încasări anuale de 3-4 milioane de euro, potrivit ZF. Primul loc al clasamentului este ocupat de McDonald’s Dristor (peste 5 milioane de euro), urmat de McDonald’s Unirii (4-5 milioane de euro) și de McDonald’s Gara de Nord (4 milioane de euro).
Primul restaurant McDonald's din România a fost deschis pe 16 iunie 1995, la parterul centrului comercial Unirea din București. Restaurantul de la Unirii este prima franciză clasică apărută pe piața românească. În același an, McDonald's a adus în țara noastră și conceptul Drive-Thru, de servire a clienților direct din mașină.
(E.C.)
Articole citite

Când vorbești despre franciza Leonidas, constați că amestecul de rafinament, tradiție și profitabilitate îți oferă tot atâtea argumente pentru a te alătura acestei rețele internaționale.
Lanțul american de restaurante în franciză Wendy's și-a îndreptat atenția către dezvoltarea de jocuri de aventură bazate pe teme fast-food, ca parte a unei campanii de marketing inteligente.
Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.
Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.
În fiecare an, figurinele rafinate din ciocolată oferite cu mult drag de către cei de la Leonidas sunt legate de sărbătorile pascale. Este un moment de vârf, dar și un prilej pentru noii parteneri de a se alătura acestei francize care a cucerit lumea de mai bine de o sută de ani.
Cele mai citite

Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Franciza din Republica Moldova a mai deschis o locație în București, în locul ocupat până în vară de Andy`s Pizza.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Te-ai gândit să începi o afacere și ai nevoie de finanțare? În perioada următoare, zece mii de antreprenori vor fi selectați pentru a semna acordurile de finanțare prin intermediul programului Start-up Nation 2018, prin care se vor acorda până la 200.000 de lei per proiect.
Radu Tănase, fondator al Calif și Condimental, a anunțat în cadrul evenimentului Fast Forward Business Summit, care a avut loc in 27 septembrie a.c., că va lansa business-ul de franciză pentru brandul Condimental de Calif.
Subiecte populare in Forum
Povestea din cutie
Asa este daca ai sanatate le ai pe toate..Cat despre stilul de viata sanatos e f greu....
Povestea din cutie
Numai cat auzi 'STIL DE VIATA SANATOS " si atentia iti este acaparata.Cel mai de pret lucru este sanatatea si pe urma vin toate
Povestea din cutie
Suntem prea saraci ca sa nu ne pese cum ne alimentam daca asta inseamna sanatate atunci numarul adeptilor este sigur in crestere
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
La moldoveni este toata nadejdea,la Prut si dincolo ....
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
Lumea buna a micului Paris...a ramas in urma dar parfumul manierelor elegante reinvie si de ce sa nu ajunga si la ....Iasi
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Trebuie sa ai mare curaj daca maresti incasariele prin marirea numarului puncteleor de desfacere este o metoda pe care nu oricine are curajul s-o aplice ,cu atat mai mult o...
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Buna ziua, Unde aveți predominant punctele de lucru? În centre comerciale sau stradal? Multumesc.
Inspirat de colonelul Sanders
Din start figura romanului este mult mai simpatica deci nu poate fi vorba de copie,logo-ul lui dormi cu el sub perna,trebuie sa castige in instanta,felicitari