Produsele din coşurile cadou sunt destinate unui public larg şi variază de la dulciuri, ceaiuri, mâncăruri tradiţionale/ intalieneşti/ franţuzeşti, cosmetice, băuturi alcoolice, brânzeturi, cafea, fructe, gemuri, flori şi jucării, până la obiecte de birotică şi de grădinărit.
Luni
03.12.2012
FlorideLux.ro, grupul de e-commerce care se dezvoltă și prin franciză pe piața locală, a relansat CosurideLux.ro, magazinul online de unde pot fi cumpărate cadouri pentru diferite ocazii.
 

În urmă cu un an CosurideLux.ro era orientat exclusiv către segmentul B2C (business to consumer). De la începutul lunii noiembrie noul site a devenit unul B2B (business to business), păstrând, totuși, o componentă orientată și către zona consumer. Astfel, produsele care se regăsesc pe CosurideLux.ro au un preț afișat per bucată, însă în cazul achiziționării de cantități mai mari de coșuri cadou, prețurile vor scădea.

“Cel mai ieftin coș costă 23 de lei și conține fursecuri de ciocolată, ceai autentic românesc, vin cabernet și bomboane cu ciocolată, toate ambalate într-o punguță cadou cu detalii de sărbătoare, în timp ce produsul cel mai scump care se regăsește în magazinul online este un coș de 4.000 de euro”, a declarat Marius Dosinescu, CEO al FlorideLux.ro.

Coșul care costă 4.000 de euro conține parfumuri exclusive, bijuterii de aur, șampanie cu aur, precum și o selecție exclusivă de alte produse de lux, cum sunt ciocolata, prăjiturile, produsele gourmet cu specific italian, franțuzesc, vinurile, toate alese în funcție de preferința clientului.

Marius Dosinescu estimează că în perioada următoare CosurideLux.ro va atrage vânzări de aproximativ 60.000 de euro din vânzarea de cadouri corporate, atât prin intermediul site-ului, dar și direct, iar companiile vor realiza 80% din vânzări.

Franciza FlorideLux.ro
FlorideLux.ro este un grup de e-commerce prezent pe piața din România din anul 2003. Compania operează magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro , dar şi florăriile offline FlorideLux. În acest an, FlorideLux.ro a lansat și un sistem de franciză care se adresează persoanelor fizice/juridice cu experiență în domeniu sau marketing și vânzări.
”Franciza face parte din strategia noastră de dezvoltare și este o soluție extrem de bună pentru că în momentul când ai un om implicat 100% în afacere, o poți controla mult mai bine de la distanță”, declara Marius Dosinescu după lansarea francizei FlorideLux.ro. Reprezentanţii companiei estimează că, în următorii 3 ani, aproximativ 15-20% din venituri vor proveni din francizare.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015