Profi inaugurează primele magazine City

Culoarea dominantă a semnalisticii exterioare a magazinelor Profi City nu va ma fi roșul, ci verdele. Imaginea magazinelor este completată de un ceas menit să sugereze timpul economisit de cei care cumpăra din aceste magazine.
Joi
28.03.2013
Retailerul a anunțat că este în căutare de parteneri pentru administrarea acestor magazine urbane.
 

Metro cu franciza ”La Doi Pași” și Mega Image cu magazinele de proximitate Shop&Go - până în prezent acestea erau cele două opțiuni pe care le aveau comercianții care doreau să se alăture rețelelor lanțurilor moderne de retail. Astăzi și Profi face primul pas în această direcție, prin inaugurarea primelor magazine urbane de format mic, City, la Cluj-Napoca. Ele oferă avantajul proximității și totodată reprezintă o șansă pentru cei care vor să-și administreze propriul magazin, se arată într-un comunicat remis redacției.

”Comercianții care vor să-și conducă propria afacere, dar nu dispun de banii și de toate cunoștințele necesare pentru a face bine acest lucru, vor fi sprijiniți de Profi, care, la rândul său, pentru a asigura succesul afacerii, va beneficia de experiența și de cunoștințele lor comerciale”, a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food. ”Este genul de aranjament din care au de câștigat, în egală măsură, comercianții respectivi, Profi și clienții noștri.”

Spre deosebire de magazinele PROFI standard, cele din categoria CITY vor avea o sortimentație mai restrânsă, dar bine adaptată nevoilor cumpărătorilor din proximitate. Totodată, în concordanță cu suprafața sălii de vânzări, numărul de angajați dintr-un asemenea magazin va fi mai mic, de aproximativ 12 persoane adesea înrudite, ceea ce va da un plus de spirit de familie.

Cel de-al șaselea magazin Alimentara din Cluj-Napoca a fost transformat ieri într-un magazin Profi clasic. Odată cu inaugurarea magazinului, retailerul a lansat și o tombolă a cărui premiu este o Dacia Logan – Acces 1.2 16V 75CP.

:

Cinci magazine din Cluj-Napoca, cu suprafețe cuprinse între 180 și 316 m.p., pe care Profi le-a preluat de curând de la Alimrom, se vor numi Profi City. Culoarea dominantă a semnalisticii lor exterioare nu va ma fi roșul, ci verdele. Imaginea Profi City este completată de un ceas menit să sugereze timpul economisit de cei care cumpăra din aceste magazine.

Prin aceste inaugurari, lanțul de retail Profi ajunge să dețină 162 de magazine aflate în 88 de localități din 36 județe, devenind astfel cel de al doilea cel mai mare jucător de pe piața retailului modern din România.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015