În 2013 vom avea mai multe magazine de mobilă

Lemet este un business de familie, controlat de Alexandru Rizea, managerul general al companiei.
Miercuri
03.04.2013
După Casa Rusu, și producătorul de mobilă Lemet anunță planuri ambițioase de extindere a rețelei.
 

Lemet, unul dintre cei mai importanți producători de mobilă la nivel naţional, deține peste 100 de magazine pe piața locală, o parte dintre acestea funcționând în regim de franciză, însă planurile de extindere ale companiei nu se opresc aici. În 2013, producătorul de mobilă a deschis două magazine Lem's în Pitești și în Constanța, iar până la finalul acestui an, Lemet intenționează să deschidă circa 15 magazine noi, vizând în special centrele comerciale noi, scrie Wall-Street.ro.

”Strategia noastră de dezvoltare s-a bazat pe extinderea rețelei de magazine LEM’S urmărind dezvoltarea de spatii tot mai generoase, în centre comerciale noi. Și în 2013 strategia noastră urmează aceeași direcție. Urmează să inaugurăm până la sfârșitul anului aproximativ 15 magazine în diferite zone ale țării”, a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei.

Fabrica de mobilă Lemet din Câmpina a fost fondată în anul 1991. Magazinele Lem's comercializează mobilier Lemet şi alte categorii de produse. Lemet este un business de familie, controlat de Alexandru Rizea, managerul general al companiei.

Pe piața locală de mobilă concurează companii ca IKEA, Elvila, kika, Lemet, Mobexepert, Casa Rusu, Rus Savitar, Neoset, o parte dintre aceștia extinzându-se și prin franciză în România. Planurile de expansiune ale producătorului Casa Rusu le găsiți aici.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015