Cum numesc moldovenii sandvișurile?

Primul restaurant Subway din țară a fost deschis în București pe 10 aprilie 2012, iar România a devenit cea de-a 100-a țară în care compania își vinde produsele.
Miercuri
30.10.2013
De la sfârșitul lunii octombrie le vor spune simplu Sub-uri deoarece Subway deschide în Suceava cel de-al doilea restaurant din Moldova.
 

Lanțul de restaurante Subway, care este cel mai extins din lume, cu peste 40.000 de unități la nivel mondial, continuă să se dezvolte pe piața din România și deschide un nou restaurant la Suceava. Locația aleasă este la parterul Complexului Comercial Bucovina. Cu o suprafață de 115 mp, acesta va fi cel de-al 17-lea restaurant din țară și cel de-al doilea din Moldova. Deschiderea va avea loc pe data de 30 octombrie.

„Sunt bucuroasă că am reușit să deschidem restaurantul Subway în orașul Suceava. Am adus aici toate elementele caracteristice brandului Subway, de la amenajare și până la gustul inconfundabil al produselor și cred cu tărie în succesul său pe plan local”, a declarat Loredana Găitan, manager Subway Suceava.

Conceptul Subway și-a găsit foarte ușor locul într-o societate în care lumea are nevoie de o masă rapidă, gustoasă și proaspătă. Sandvișurile Subway sunt o alternativă fast food sănătoasă, fără produse prăjite și cu un conținut redus de grăsimi. Toate sandvișurile sunt preparate pe loc în fața clientului. Clienții pot combina o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul resaurantului cu o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri care pot fi găsite doar la Subway.

Povestea internațională a Subway începe în 1965, când președintele Fred DeLuca, era doar un student de 17 ani. Astăzi sunt peste 40 000 de restaurante Subway în 102 de țări din întreaga lume și începand cu data de 30 Octombrie 2013, restaurantul din Suceava se va adăuga la acest număr impresionant. Ești interesat să-ți deschizi o franciză Subway? Află toate detaliile despre acest proces în catalogul nostru de francize.


Elena Cărăușu
ziarist

Articole citite

Franciza Leonidas, pentru toate anotimpurile /30.06.2025

Când vorbești despre franciza Leonidas, constați că amestecul de rafinament, tradiție și profitabilitate îți oferă tot atâtea argumente pentru a te alătura acestei rețele internaționale.

Marketing inteligent într-o rețea de franciză fast-food /26.05.2025

Lanțul american de restaurante în franciză Wendy's și-a îndreptat atenția către dezvoltarea de jocuri de aventură bazate pe teme fast-food, ca parte a unei campanii de marketing inteligente.

Hello Donuts, franciza de gogoși care îndulcește România /09.05.2025

Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.

Tradiție la superlativ /08.04.2025

Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.

Bucuria sărbătorilor într-o colecție rafinată /24.03.2025

În fiecare an, figurinele rafinate din ciocolată oferite cu mult drag de către cei de la Leonidas sunt legate de sărbătorile pascale. Este un moment de vârf, dar și un prilej pentru noii parteneri de a se alătura acestei francize care a cucerit lumea de mai bine de o sută de ani.