Vrei să te angajezi în străinătate?

În septembrie 2013, Banca de Joburi a lansat un program de franciză, adresat atât agențiilor de recrutare care aleg să desfășoare activitatea într-un cadru profesional, cât și altor întreprinzători care sunt interesați să dezvolte o afacere profesionistă în industria resurselor umane
Joi
06.02.2014
Peste 500 de posturi în domeniile hotelier și vânzări sunt puse la bătaie de catre Banca de Joburi in Februarie 2014.
 

Luna Februarie a anului 2014 marchează debutul sezonului târgurilor Banca de Joburi, cu două evenimente: Targul de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania, si Targul de joburi pentru Turism Grecia. Peste 500 de posturi in cele 3 destinatii asteapta candidati care isi doresc un salariu decent si posibilitati de promovare in cariera. "Persoanele cu experienta prezinta un avantaj in fata angajatorilor englezi, germani si greci, insa sunt acceptati si candidatii fara experienta", se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Cunoscatorii de limba engleza la nivel conversational care se regasesc in cerintele de mai sus se pot inscrie la doua evenimente.

15 Februarie 2014, Brasov: Targ de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania

Cea de-a 3-a editie a acestui targ este destinata persoanelor tinere cu sau fara experienta, cu abilitati de negociere si vanzare, dorinta de a invata si de a se dezvolta profesional intr-un domeniu foarte banos. Unul din multiplele avantaje ale celor peste 50 de locuri vacante este garantia venitului pe care companiile o ofera candidatilor: castig minim garantat in primele 10 luni de munca de 10.650 £ pentru posturile din Marea Britanie, respectiv 10.650 € pentru posturile din Germania.

22 Februarie 2014, Bucuresti: Targ de joburi pentru Turism Grecia

Grecia este inca o data pe primul loc cand vine vorba de servicii turistice dar si de oferta de angajare pentru cetatenii romani, cu peste 450 de posturi scoase la concurs in cadrul celei de-a 11-a editie a acestui targ dedicat domeniului turistic. Hotelierii din Grecia ofera si anul acesta marele avantaj al cazarii si meselor gratuite, astfel incat banii castigati de candidat sa poata fi economisiti integral. Hotelurile angajatoare sunt companii de calibru mare, branduri cunoscute international de 4 si 5* si care reprezinta un punct forte in CV-ul oricarui candidat.

Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 13 ani. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastră ofera consultanta, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe