Cum poţi opera o franciză online

La începutul acestei luni, Subway a anunţat câştigătorii competiţiei Subway Global Challenge, pe care o derulează în parteneriat cu compania Young&Successful Media. Competiţia este de fapt o simulare de business, creată sub forma unui joc prin care gamerii îşi pot crea şi dezvolta propriul restaurant online, îşi pot antrena angajaţii şi promova propriul business pentru a-şi dezvolta calităţile antreprenoriale.
„Global Challenge este una dintre cele mai răspândite competiţii online şi le permite tinerilor interesaţi de antreprenoriat să concureze unii cu ceilalţi în peste 100 de ţări”, spune Don Fertman, Chief Development Officer Subway. „Încercăm tot timpul să ne îmbunătăţim serviciile la toate nivelele, iar colaborarea cu Young&Successful Media în cadrul Global Challenge ne-a ajutat să deschidem porţile business-ului nostru pentru aceşti antreprenori. Am urmărit creativitatea celor care s-au înscris în competiţie şi privim business-ul dintr-o altă perspectivă.”
Norocoşii câştigători au beneficiat de un tur VIP la sediul central Subway, unde au putut vizita toate departemenele companiei. De asemenea, aceştia vor merge la resturantele Subway din New York şi Washington unde îi vor cunoaşte pe reprezentanţii business-ului şi vor afla mai multe detalii desre ce implică aderarea la o franciză.
În acelaşi timp cu derularea competiţiei Global Challenge, se desfăşoară şi o componentă educaţională. Un documentar despre reţeaua Subway – „Restaurantele Subway- Cum un tânăr de 17 ani a creat reţeaua de restaurante nr 1 operată în sistem de franciză.”
Cu sediul principal în Milford, Connecticut și cu birouri regionale în Amsterdam, Beirut, Brisbane, Miami și Singapore, Praga, brandul Subway a fost fondat de Fred DeLuca și Dr. Peter Buck în 1965. În prezent, reţeaua numără peste 41,700 de locaţii în 105 ţări. Primul restaurant Subway din țară a fost deschis în București pe 10 aprilie 2012, iar România a devenit cea de-a 100-a țară în care compania își vinde produsele.

Articole citite

Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.
Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.
În fiecare an, figurinele rafinate din ciocolată oferite cu mult drag de către cei de la Leonidas sunt legate de sărbătorile pascale. Este un moment de vârf, dar și un prilej pentru noii parteneri de a se alătura acestei francize care a cucerit lumea de mai bine de o sută de ani.
Franciza Dogu, un concept de fast-food autohton, este o oportunitate pentru cei care vor să își deschidă o afacere gastronomică de succes.
Franciza Famous Waffles, cel mai îndrăgit brand românesc care oferă delicioasele gofre, îți dă acum posibilitatea să devii partener în condiții extrem de avantajoase.
Cele mai citite

Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
În urmă cu patru ani, trei prieteni au inaugurat în România Easywash Laundromat Concept, o spălătorie de rufe self service cu program non-stop
Franciza RO este o prezență unică pe piața din România, atât prin concept, cât și prin apartenența la cea mai mare companie autohtonă de comerț cu produse petroliere, OSCAR Downstream.
Franciza românească Fibonacci Kids este o formulă de succes, într-o lume în care educația de calitate a copiilor este tot mai căutată. Tot mai mulți părinți conștientizează avantajele inițierii în matematica mentală vedică pentru viitorul celor mici.
Au trecut 17 ani de când McDonald’s deschidea prima unitate în franciză din România.
Subiecte populare in Forum
Povestea din cutie
Asa este daca ai sanatate le ai pe toate..Cat despre stilul de viata sanatos e f greu....
Povestea din cutie
Numai cat auzi 'STIL DE VIATA SANATOS " si atentia iti este acaparata.Cel mai de pret lucru este sanatatea si pe urma vin toate
Povestea din cutie
Suntem prea saraci ca sa nu ne pese cum ne alimentam daca asta inseamna sanatate atunci numarul adeptilor este sigur in crestere
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
La moldoveni este toata nadejdea,la Prut si dincolo ....
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
Lumea buna a micului Paris...a ramas in urma dar parfumul manierelor elegante reinvie si de ce sa nu ajunga si la ....Iasi
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Trebuie sa ai mare curaj daca maresti incasariele prin marirea numarului puncteleor de desfacere este o metoda pe care nu oricine are curajul s-o aplice ,cu atat mai mult o...
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Buna ziua, Unde aveți predominant punctele de lucru? În centre comerciale sau stradal? Multumesc.
Inspirat de colonelul Sanders
Din start figura romanului este mult mai simpatica deci nu poate fi vorba de copie,logo-ul lui dormi cu el sub perna,trebuie sa castige in instanta,felicitari