Euromaster a deschis la Arad primul punct de lucru în sistem de franciză

În 2008 Michelin a mandatat Euromaster să dezvolte un concept inovator de Program de Parteneriat: Franciza Euromaster care are în prezent 800 de puncte de lucru in Europa.
Marți
30.09.2014
Noul punct de lucru în franciză – Euromaster B&T este specializat în vânzări de anvelope şi servicii pentru autoturisme şi camioane.
 

„Am ales să deschidem un punct de lucru în franciză in Arad, pentru a fi mai aproape de clienţii noştri care traversează zona de vest a României. Euromaster B&T se remarcă prin gama largă de servicii de mentenanţă pe care o oferă autoturismelor si camioanelor, urmând deja o reţetă de succes Euromaster, dezvoltată la nivel European” a declarat George Lopanov într-un comunicat de presă al companiei, Director General Euromaster România.

„Ne bucurăm şi ne onorează faptul că numele familiei noastre este asociat cu Euromaster. O familie compusă din peste 2300 de sucursale în 17 ţări europene. Am parcurs un drum lung pentru a ajunge aici, am învăţat multe şi ne-am dedicat pasiunii noastre pentru anvelope. Echipa noastră s-a rodat şi a devenit mai bună de la an la an iar totul a fost posibil datorită clienţilor şi furnizorilor noştri. Credem că avem o bază solidă care ne va permite să continuăm cu succes şi acest nou capitol, Euromaster B&T.”, a declarat dl.Doru Brancu, Director General Euromaster B&T Timisoara.

Euromaster îşi doreşte să dezvolte în România reţeaua în sistem de franciză, prin puncte de lucru plasate strategic, în apropierea clienţilor, şi prin servicii de calitate, la cel mai înalt standard pe care reţeaua îl oferă de peste 20 de ani în Europa. „Ne dorim să implementăm proiectul de franciză Euromaster la scară cât mai mare şi să aducem cât mai multe reţele autohtone la nivel european, deoarece acest proiect aduce beneficii reale clienţilor români, prin serviciile diversificate, implementate la cele mai înalte standarde de calitate.” a adaugat George Lopanov.

Punctele de lucru în sistem de franciză beneficiază de aceleaşi instrumente, aceleaşi metode de vânzare şi de lucru ca cele ale reţelei Euromaster la nivel European, dar şi de notorietatea şi cunoştinţele reţelei. În plus, punctele de lucru în sistem de franciză Euromaster B&T au acces şi la multiplele acţiuni promoţionale şi iniţiative lansate de reţea, iar în funcţie de zona geografică şi specificul activităţii, acestea pot profita de contractele clienţilor naţionali şi internaţionali ai reţelei.

„Sunt bucuros că un proiect inovator precum este sistemul de franciză Euromaster este implementat în România. Grupul Michelin crede foarte mult în acest proiect, deoarece are o abordare orientată către servicii de calitate pentru clienti, prin dezvoltarea profesionalismului specialiştilor în anvelope dar şi prin servicii de mentenanţă auto precum: servicii aferente roţilor, revizii auto, sistem de franare, amortizoare.etc Deschiderea francizei Euromaster B&T în Arad ne ajută să fim mai aproape de clienţii noştri şi de nevoile acestora, prin servicii specializate şi expertiza dovedită la nivel European.” a declarat Erdinc Akabay, Distribution Department Manager, Michelin Europa Centrala si Sud.

Pe tot parcursul perioadei de pornire, noul francizat are parte de un sprijin adecvat pentru ca în final semnalizarea şi implementarea metodelor de lucru Euromaster să se efectueze în condiţii optime. Practic, prin acest sistem de franciză, Euromaster pune la dispoziţia noilor francizaţi, toate cunoştinţele şi infrastructura dezvoltată de reţea: documente, servicii de formare, contracte cu furnizori şi accesul la cele mai bune practici europene şi internaţionale.

Reţeaua Euromaster
Reţeaua Euromaster a fost înfiinţată în 1992 şi este parte a Grupului Michelin. În 2007 a fost lansat la nivel European Programul de Parteneriat Michelin: o abordare orientată către dezvoltarea profesionalismului specialiştilor în anvelope. În 2008 Michelin a mandatat Euromaster să dezvolte un concept inovator de Program de Parteneriat: Franciza Euromaster care are în prezent 800 de puncte de lucru in Europa.

Reţeaua Euromaster din România deţine 25 puncte de lucru la nivel naţional din care 10 în regim de franciză. Reţeaua este specializată în distribuţia şi întreţinerea anvelopelor destinate vehiculelor grele şi vehiculelor uşoare si, odata cu deschiderea primului punct de lucru în sistem de franciză, Euromaster oferă clienţilor săi si servicii de mentenanţă auto precum: servicii de mentenanţă auto precum: servicii aferente roţilor (montare, demontare, echilibrare, recanelare, permutare etc.), revizii auto (ulei, filtre), sistem de frânare (plăcuţe, discuri), amortizoare etc.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe