Anul trecut, Târgul de la Paris a reunit expozanţi din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Spania, Italia. Franchise Expo Paris 2015 va avea loc în perioada 22-25 Martie.
Duminică
07.12.2014
Târgul de franciză de la Paris este cel mai mare eveniment de acest tip din Europa. Cititorii Franchising.info.ro pot primi bilete gratuite la târg- de îndată ce se înregistrează.
 

De mai bine de 30 de ani, începutul primăverii reuneşte la Paris francize din întreaga lume care vor să-şi prezinte reţetele lor de business. Anul trecut, Târgul de Franciză de la Paris a fost vizitat de peste 37.000 de persoane, care au putut allege din peste 500 de brand-uri. Târgul de Franciză de la Paris este fără îndoială cel mai mare târg de franciză din Bătrânul Continent.  Ceea ce este extrem de important pentru vizitatori este faptul că mai bine de jumătate dintre expozanţii de anul trecut au avut în plan extinderea brand-urilor în afara graniţelor Franţei, mai exact pe pieţele internaţionale.

Următorul Târg de Franciză de la Paris va avea loc în perioada 22-25 Martie 2015. Compania PROFIT system, deţinătoarea unor portaluri specializate pe piaţa francizei în Polonia, Cehia, Ucraina, România, Rusia, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Serbia şi Croaţia va fi partenerul oficial al târgului de franciză de la Paris. Cititorii Franchising.info.ro pot primi bilete gratuite la târg dacă se înregistrează pe site-ul FranchiseParis.com. Preţul unui bilet la eveniment este 32 euro/persoană.

La târg vor fi prezente brand-uri din industrii populare cum ar fi catering-ul sau fashion-ul, însă vizitatorii vor avea ocazia să cunoască brand-uri şi din domenii precum fitness, canoe, frumuseţe . Sunt aşteptaţi şi reprezentanţi ai unor industrii cum ar fi ţigările electronice, dronele şi gastronomia organică.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe