Stageman oferă programe de animaţie celor mai mari lanțuri hoteliere din Europa.
Miercuri
21.01.2015
Francizaţii Stageman au grijă ca vacanţele turiştilor să rămână memorabile.
 

Stageman este o companie originară din Polonia, lider în crearea de evenimente și programe de divertisment în cadrul lanțurilor hoteliere din întreaga Europă. Angajații companiei organizează programe de animaţie, conferințe media, evenimente de PR, workshop-uri, teambuilding-uri și colaborează cu agențiile de turism și lanțurile hoteliere pentru a le asigura un sejur cât mai plăcut clienților în vacanțe, prin implicarea acestora în diverse activități. Stageman și-a anunțat recent intenția de a se dezvolta prin franciză și pe piața din România și caută persoane dinamice și eficiente care vor să aibă succes în industria divertismentului.

”Licența de franciză este acordată pe întreg teritoriul unei țări. Căutam parteneri care să aibă experiență în turism și care să vorbească fluent limba engleză. Francizații noștri sunt foarte activi. Stilul lor de viață este protejat de monotonie și include numeroase excursii și traininguri”, a declarat James Beetle, CEO Stageman

Stageman oferă servicii de divertisment celor mai mari lanțuri hoteliere din Europa. Compania a fost creată de polonezul Jakub B. Bączek, cunoscut drept un expert în programarea activităților pentru timpul liber, iar în prezent se bucură de succes în mai multe țări: Polonia, Spania, Jamaica, Tunisia, Grecia, Germania și Elveția. Printre clienții companiei se numără Walt Disney, Neckermann, Play, Castrol, KIA, TVP 1, Thomas Cook.

Stageman deține trei unități proprii în Polonia, Ungaria și Slovacia și două francize în Austria și Spania. Taxa de intrare în rețeaua de franciză este între 3.500 – 5.000 de euro, la care se adaugă redevențe anuale de 5% din valoarea venitului. Desfășurarea activității sub numele Stageman nu necesită un birou, iar în stadiul inițial de dezvoltare nu este nevoie nici de personal.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe