Franciza Subway înflorește primăvara

Ultima lună a adus rețelei Subway două noi unități: una în noul centru comercial Coresi din Brașov și una în București, în cartierul Drumul Taberei. Astfel, lanțul American de restaurante a ajuns la o reţea de 12 unităţi în Capitală şi 25 la nivel national.
Restaurantul din Capitală, cu o suprafaţă de 92 metri pătraţi, este situat pe strada Braşov, iar proprietarul francizei, Ciprian Simoiu, mai deţine unul dintre restaurantele reţelei în Sun Plaza. Inițial, franciza din Sun Plaza a fost deținută de Vlad Gutău, însă acesta a hotărât să vândă business-ul după aproximativ un an și jumătate.
Noul Subway din Drumul Taberere oferă clienților o atmosferă diferită, creată în jurul conceptului Metropolitan design, care îşi propune să aducă mai aproape de clienți atmosfera tipic newyorkeză
Proprietarul francizei din Brașov este un antreprenor în vârstă de doar 23 de ani, care a studiat în Marea Britanie, perioadă în care a descoperit modelul de business Subway. Restaurantul are o echipă formată din 15 angajați, fiind al 24-lea al reţelei în România. Brașovul este cel de-al 3-lea oraș adăugat pe harta Subway în 2015.
„Suntem foarte încântați de deschiderea restaurantului din Brașov. Această inițiativă a unui tânăr antreprenor ne asigură de întregul său angajament și suntem convinși că această deschidere va marca încă un succes pentru Subway în 2015. Estimăm că 2015 va fi un an foarte important pentru expansiunea și consolidarea rețelei în România. Acest ritm de expansiune se datorează faptului că rămânem fideli misiunii noastre de a oferi o largă varietate de sandwich-uri mereu proaspete și delicioase”, a declarat Fabiola Rios de Gallegos, Marketing Manager Subway CEE și zona Mediteraneană.
Subway este prezent pe piaţa din România din 2012, când a fost deschis primul restaurant în Bucureşti, şi are în prezent 25 de unităţi în Alba Iulia, Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu, Oradea şi Braşov.
În 2015, Subway sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial. Lanțul de restaurante și-a extins activitatea dincolo de granițe în 1984, când a deschis primul restaurant în afara Americii de Nord, în Bahrain – o mică insulă din Orientul Mijlociu. Astăzi, există peste 15.000 restaurante Subway în afara Statelor Unite și peste 43.579 restaurante la nivel global.

Articole citite

Când vorbești despre franciza Leonidas, constați că amestecul de rafinament, tradiție și profitabilitate îți oferă tot atâtea argumente pentru a te alătura acestei rețele internaționale.
Lanțul american de restaurante în franciză Wendy's și-a îndreptat atenția către dezvoltarea de jocuri de aventură bazate pe teme fast-food, ca parte a unei campanii de marketing inteligente.
Cu o experiență de două decenii în cadrul McDonald's România, în 2016, Constantin Puiu a preluat afacerea Hello Donuts și a transformat-o într-un brand innovator, cu identitate puternică și potențial internațional.
Cu două decenii în urmă, românul Andrei Fâciu, creatorul Pizzamania, a avut ambiția nu doar să facă o pizza italiană autentică, ci și să ofere celor pasionați de gastronomie posibilitatea să creeze acest deliciu universal, folosind rețetele originale.
În fiecare an, figurinele rafinate din ciocolată oferite cu mult drag de către cei de la Leonidas sunt legate de sărbătorile pascale. Este un moment de vârf, dar și un prilej pentru noii parteneri de a se alătura acestei francize care a cucerit lumea de mai bine de o sută de ani.
Cele mai citite

Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Franciza din Republica Moldova a mai deschis o locație în București, în locul ocupat până în vară de Andy`s Pizza.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Te-ai gândit să începi o afacere și ai nevoie de finanțare? În perioada următoare, zece mii de antreprenori vor fi selectați pentru a semna acordurile de finanțare prin intermediul programului Start-up Nation 2018, prin care se vor acorda până la 200.000 de lei per proiect.
Radu Tănase, fondator al Calif și Condimental, a anunțat în cadrul evenimentului Fast Forward Business Summit, care a avut loc in 27 septembrie a.c., că va lansa business-ul de franciză pentru brandul Condimental de Calif.
Subiecte populare in Forum
Povestea din cutie
Asa este daca ai sanatate le ai pe toate..Cat despre stilul de viata sanatos e f greu....
Povestea din cutie
Numai cat auzi 'STIL DE VIATA SANATOS " si atentia iti este acaparata.Cel mai de pret lucru este sanatatea si pe urma vin toate
Povestea din cutie
Suntem prea saraci ca sa nu ne pese cum ne alimentam daca asta inseamna sanatate atunci numarul adeptilor este sigur in crestere
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
La moldoveni este toata nadejdea,la Prut si dincolo ....
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
Lumea buna a micului Paris...a ramas in urma dar parfumul manierelor elegante reinvie si de ce sa nu ajunga si la ....Iasi
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Trebuie sa ai mare curaj daca maresti incasariele prin marirea numarului puncteleor de desfacere este o metoda pe care nu oricine are curajul s-o aplice ,cu atat mai mult o...
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Buna ziua, Unde aveți predominant punctele de lucru? În centre comerciale sau stradal? Multumesc.
Inspirat de colonelul Sanders
Din start figura romanului este mult mai simpatica deci nu poate fi vorba de copie,logo-ul lui dormi cu el sub perna,trebuie sa castige in instanta,felicitari