Bella Italia, un parteneriat profitabil
Franciza despre care vorbim a fost achiziționată de George Popa, din Brăila, locul de origine al francizei Bella Italia. Fire ambițioasă, căreia îi plac provocările și nu renunță până nu realizează ce și-a propus, indiferent de gradul de dificultate, tânărul antreprenor este la început de drum. George Popa afirmă că țelul lui este să se perfecționeze continuu prin studii, așa că are masterul în ’”Management și strategii în resurse umane” și a participat la diferite cursuri și seminarii de business.
“Deschiderea oficială a noii unități Bella Italia Pizza Express a fost pe 27 iulie, anul acesta ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu domnul Iulian Zamfir, fondatorul francizei Bella Italia. După ce am vizitat mai multe locații și m-am convins de calitatea produsului, am decis că este franciza potrivită ca să investesc. Apoi, a urmat o pregătire de aproximativ trei luni, timp în care am întâmpinat mai multe probleme, respectiv dificultăți de comunicare cu instituțiile statului, birocrația excesivă și lipsa de profesionalism a angajaților din instituțiile implicate în deschiderea de afaceri”, a spus George Popa.
Tânărul antreprenor spune că este pasionat de arta culinară și crede că, atunci când faci un lucru din plăcere, întotdeauna rezultatele vor fi pe măsură. El apreciază faptul că a avut tot suportul nedesar în procesul de inițiere a afacerii. “Din partea echipei, am avut tot sprijinul necesar, începând de la partea de amenajare a spațiului, până la instruirea angajaților. Și în momentul de față, orice problemă pe care o întâmpin și nu o pot rezolva de unul singur, primesc ajutor din partea lor”, a adăugat George Popa.
Cu toate că este membru al rețelei de franciză de puțină vreme, este deja convins că aceasta este o afacere gastronomică importantă, care reprezintă un segment esențial din viața oamenilor. După ce a văzut că în prima lună a obținut un profit de aproximativ 4000 de euro, este hotărât să deschidă noi puncte. În acest sens, el a precizat că deja este în negocieri pentru o nouă locație. “Deși risc să mă repet, sunt o persoană căreia îi plac provocările și sunt deschis mereu la nou”, a conchis George Popa.
”Bella Italia”, prima franciză din Romania pentru un restaurant/pizzerie, apărută în 1999, a devenit lider pe piața națională si s-a plasat în rândurile companiilor cu dinamica de dezvoltare. Succesul rețelei, ”Bella Italia”, se datorează procesului de selectare calitativă a produselor, mereu conectată la gusturile și nevoile consumatorilor, bazându-se pe experiență de afaceri acumulată în timp și perfecționată permanent.
Noii francizați beneficiază de un model de afacere de succes la cheie, de o schemă serioasă de afaceri, de dreptul de a reprezenta marca comercială pe un anumit teritoriu. Totodată, le este asigurată instruirea și formarea personalului, ar și meniul și tehnologia preparării produselor. În același timp, au asigurată furnizarea de produse semifabricate, echipamente de lucru și consumabile personalizate. Noii parteneri beneficiază de o procedură standard pentru deschiderea locației, dar și de asistență financiară și de marketing.
În ciuda problemelor create de pandemie, în toată această perioadă, Bella Italia a devenit un fenomen. Unitățile au fost deschise una după alta. Printre ele, cele din Câmpina, Corbeanca, Comănești, Târgu Secuiesc, Târgoviște, Tecuci, Slatina sau Craiova.
Iulian Zamfir, fondatorul sistemului de franciză, este convins de eficiența acestuia și crede că antreprenorii care vor să deschidă o afacere stabilă și profitabilă ar trebui să aleagă un business de tip Bella Italia Pizza Express.
Business Card Bella Italia
Bella Italia este prima franciză românească pentru pizzerie/restaurant
Investiție totală: Pentru conceptul Bella Italia Pizza Express, investiția totală se ridică la aproximativ 40.000 de Euro, din care taxa de intrare în franciză este de 5.000 de Euro + TVA.
Taxa de redevență: 2% din cifra de afacere
Contribuția la bugetul de marketing: 2% din cifra de afaceri.

Articole citite

Sistemul de franciză Bella Italia a dovedit că, prin concepte eficiente și versatile, dificultățile create de pandemie pot fi depășite cu succes.
Franciza Bella Italia ar putea fi prima rețea de restaurante/pizzerie care să ofere clienților săi, în toate locațiile de pe teritoriul României, pizza din aluat fără gluten.
Rentabilitatea conceptului Bella Italia Pizza Express a determinat un francizat ca, într-o perioadă de doar câteva luni, să deschidă nu una, nu două, ci trei locații.
Experiența, seriozitatea și profitabilitatea francizei Bella Italia România, primul astfel de sistem integral autohton în domeniu, face ca noi locații și noi parteneri să apară în mai multe orașe ale țării
Rețeaua de pizzerii Bella Italia, primul sistem de franciză integral românesc pentru un restaurant/pizzerie, continuă să deschidă noi locații proprii și în franciză
Cele mai citite

Sistemele de franciză pot fi clasificate în moduri variate, în funcție de anumite caracteristici, dar ele sunt fundamental diferite în funcție de 3 criterii.
Franciza din Republica Moldova a mai deschis o locație în București, în locul ocupat până în vară de Andy`s Pizza.
Subway a detronat McDonald’s în topul celor mai mari fast-food-uri din întreaga lume.
Dacă vrei sa-ți deschizi o franciză bancară trebuie să ai experiență în vânzări sau să fi lucrat într-o bancă sau o societate de asigurări.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Subiecte populare in Forum
Povestea din cutie
Asa este daca ai sanatate le ai pe toate..Cat despre stilul de viata sanatos e f greu....
Povestea din cutie
Numai cat auzi 'STIL DE VIATA SANATOS " si atentia iti este acaparata.Cel mai de pret lucru este sanatatea si pe urma vin toate
Povestea din cutie
Suntem prea saraci ca sa nu ne pese cum ne alimentam daca asta inseamna sanatate atunci numarul adeptilor este sigur in crestere
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
La moldoveni este toata nadejdea,la Prut si dincolo ....
Concept franţuzesc cu iz moldovenesc
Lumea buna a micului Paris...a ramas in urma dar parfumul manierelor elegante reinvie si de ce sa nu ajunga si la ....Iasi
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Trebuie sa ai mare curaj daca maresti incasariele prin marirea numarului puncteleor de desfacere este o metoda pe care nu oricine are curajul s-o aplice ,cu atat mai mult o...
Cum ajungi de la una, la 10 francize
Buna ziua, Unde aveți predominant punctele de lucru? În centre comerciale sau stradal? Multumesc.
Inspirat de colonelul Sanders
Din start figura romanului este mult mai simpatica deci nu poate fi vorba de copie,logo-ul lui dormi cu el sub perna,trebuie sa castige in instanta,felicitari