Mobilitatea înseamnă mai bine

RomBeer Mobil, o cale de a multiplica profitul
RomBeer Mobil, o cale de a multiplica profitul / RomBeer Mobil, singura autorulotă care distribuie bere craft autohtonă, este acum la dispoziția partenerilor care știu că vara este un prilej nemaiîntâlnit de a oferi cele mai bune băuturi în cele mai bune locuri ale sezonului estival
Joi
18.07.2024
Franciza RomBeer a lansat un concept de rulotă dotată cu cameră frigorifică, singura din România adaptată pentru vânzarea de bere artizanală în spații deschise.
 

Potrivit lui Igor Leșan, fondatorul Stației RomBeer, autorulota a fost concepută în contextul exploziei pieței  de food truck și este echipată cu cel puțin zece robineți de bere, dar și nouă de vin și băuturi răcoritoare. Noua ofertă a francizei RomBeer este o variantă mobilă, destinată amplasării pe plajă, la târguri sau evenimente în aer liber, cum ar fi festivaluri și diverse competiții. RoomBeer Mobil este cu atât mai interesantă cu cât permite îmbutelierea și servirea berii craft atât pe loc, cât și To Go. Rulota poate avea și un panou pentru snack-uri și permite instalarea unui aparat de cafea.

Autovehiculul care va deveni RomBeer Mobil trebuie să aibă o instalație de aer condiționat. El poate să fie pus la dispoziție de către viitorul francizat și amenajat de francizor sau poate să fie oferit, la cheie, de către RomBeer. Pentru moment, compania poate produce, în regie proprie, până la o sută de mașini pe an.

Potrivit lui Igor Leșan, costul unui RomBeer Mobil este în jur de 15.000 de euro, preț care include toate sistemele de răcire specifice, casa de marcat și marfa de rulaj. Desigur, contează costul mașinii, dacă aceasta este achiziționată de către francizat. Termenul de implementare este sub 30 de zile.

La ora actuală, RomBeer are patru proiecte testate și validate de piață. Cel mai longeviv și de succes este RomBeer 30+. Investiția este cuprinsă între 40 și 100 de mii de Euro (la cheie). Potrivit experienței de piață, proiectul își recuperează investiția între 18 și 24 de luni. RomBeer 30+ poate genera venituri între 4.000 și 7.000 de euro/lună.

RomBeer Mini necesită o  investiție între 30.000 si 40.000 Euro (la cheie). Profitul este cuprins între 1.500 și 3.000 euro/lună.

RomBeer Express necesită o investiție cuprinsă între 12.000 și 15.000 de euro (la cheie) și este destinate amplasării în spațiul unor afaceri deja existente, cum ar fi băcănii sau magazine destinate vânzării de băuturi, fiind o anexă a afacerii principale, ce are capacitatea de a mări profitul cu până la 50%.

Ultimul proiect implementat cu succes este RomBeer Mobil, pe care tocmai l-am descris și al cărui profit poate să ajungă și la 4.000 de euro.

O afacere în plină dezvoltare

Stația RomBeer este un concept în plină dezvoltare, unic în România, căruia i se adaugă tot mai mulți parteneri convinși de soliditatea și profitabilitatea francizei.

Brandul este reprezentat de o rețea de magazine specializate în vânzarea  berii craft autohtone cu îmbuteliere direct la locație. RomBeer se adresează, în special, consumatorilor casnici, care reprezintă peste 90% din piața berii la nivel național. Conceptul se bazează pe oferirea unei experiențe unice, respectiv posibilitatea să deguste mai multe sortimente de bere, să descopere aromele și calitățile acestora, dar și povestea berii vii – un produs viu care nu poate fi dat de producția industrială. Totul alături de oameni experimentați și într-o atmosferă prietenoasă, creată în fiecare dintre magazinele rețelei.

La puțin timp de la intrarea pe piață a acestui concept - care presupune exclusiv vânzarea de bere craft a producătorilor români, distribuția absolut originală și profitul semnificativ pe fiecare locație -  fondatorul Stației RomBeer, Igor Leșan, a decis să deschidă un sistem de franciză. Primul lucru care te uimește atunci când treci pragul Stației RomBeer este evidenta pasiune a oamenilor de acolo pentru această băutură străveche. Întâmpinat de hărți care descriu evoluția berii în lume sau etichete care mai de care mai colorate, cel care intră în magazin va pleca de acolo, cu siguranță, nu doar cu bere, ci și cu o istorie interesantă despre aceasta.

Prin noi se dezvoltă industria berii românești artizanale. În momentul, aceasta este încă puțin semnificativă. România este un mare producător de bere, dar nu mai avem materie primă autohtonă. Chiar dacă nu știți asta, românii sunt consumatori importanți de bere, dar abia învățăm diferența semnificativă dintre cea produsă industrial și cea făcută cu suflet, bere vie, de o calitate cu totul deosebită. La RomBeer, fiecărui client care ne trece pragul i se spune toată povestea: de unde vine berea, cum vine, cum este ținută până o ia acasă. Neapărat, are parte și de o degustare, moment în care, cei mai mulți noi prieteni ai noștri, realizează diferența între ce le oferă producătorii de bere artizanală și ce găsesc în alte părți”, declara Igor Leșan.

Când a creat acest concept, printr-o inspirație de moment, Igor s-a gândit la o stație Peco. Doar că, din 2016, RomBeeer își alimentează clienții cu bere. Esențială a fost folosirea unui sistem de îmbuteliere a produsului care, până la acel moment, nu exista în România.

După deschiderea unităților proprii, a urmat intrarea în franciză, nu numai în București, ci și în mai multe localități din țară. Unicitatea conceptului a venit la pachet și cu un preț foarte competitiv, sistemul de îmbuteliere fiind cel care permite listarea produselor la un preț mic. „Scădem prețul sticlei, prețul etichetei, prețul capacului, a mâinii de lucru care îmbuteliază și ambalează, astfel încât avem beri și cu 40% sub prețul pieței”, explică Leșan.

Decizia de trecere în sistemul de franciză a venit relativ ușor, iar succesul nu s-a lăsat așteptat. Extinderea acestuia la nivel național este doar o problemă de timp. Într-un timp relativ scurt pentru ceea ce înseamnă construirea unui sistem de franciză, Stația RomBeer va deveni lider al distribuiei de bere artizanală în România.


Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

E-mail: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i til salg, 2-fma til salg, køb pentobarbital online,

https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top forespørgsler køb peruviansk pink kokain, køb mephedron online, køb dmt online,🔥 🔥 køb o-pc, køb...

1 Declaratii
Final 06.09.2024
https://alphamegachem.com/product/buy-peruvian-pink-cocaine-online/ Email: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i for sale, 2-fma for sale, buy pentobarbital online, 🔥 🔥buy apvp research chem online,

https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top queries buy peruvian pink cocaine, buy mephedrone online, buy dmt online,🔥 🔥 buy o-pce, buy peruvian...

1 Declaratii
Final 06.09.2024
Soluție pentru o afacere cu viitor

Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.

1 Declaratii
Final 20.01.2022
Schimbări strategice la Fornetti

Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!

1 Declaratii
Final 24.02.2020
Pizza cu influenţe siberiene

eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/

5 Declaratii
Final 24.02.2019
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?

Vreau sa deschid si io magazin cum procedez

1 Declaratii
Final 09.01.2019
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017