McDonald’s

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Modelul de afaceri McDonald’s are la bază trei piloni: francizații, furnizorii și angajații companiei.

Echilibrarea intereselor celor trei este cheia succesului companiei. În România, dintre cele 67 de restaurante, 7 funcționează în regim de franciză, fiind operate de 5 parteneri francizați.

Unitati personalizate

60

Unitati in sistem de franciza

7

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Know-how, Training


Investitie totala, asteptari

Cerințele financiare variază în funcție de metoda de achiziție și de restaurantul a cărui franciză este achiziționată. Costurile includ o garanție, o plată inițiala și plăți lunare, ca procent din vânzările brute ale restaurantului, reprezentând: costuri pentru locație, costuri pentru servicii, contribuție la bugetul de marketing etc.


Cerinte de baza

În urma susținerii mai multor interviuri și în cazul în care suntem siguri că franciza McDonald’s este potrivită pentru un candidat, acesta începe programul de pregătire care durează, de obicei, nouă luni. Programul este unul complex și implică acumularea de experiență de lucru în mai multe restaurante, precum și studiul individual.

Candidatul trebuie să își permită să susțină cheltuielile personale pe toată perioada programului și, de asemenea, trebuie să depună o garanție care să acopere costul training-ului.

Conducerea unui restaurant McDonald’s reprezintă un angajament pe termen lung pentru care candidatul trebuie să îndeplinească aptitudini de comunicare și de buna relaționare cu oamenii.

McDonald’s ofera francize doar pentru persoane fizice.


Informatii despre francizor

McDonald’s Romania S.R.L.

Sos. Nicolae Titulescu nr. 4-8, Cladirea America House, Aripa de Vest, Etaj 5, Sector 1, Bucuresti

+4 021 202 68 00

office@ro.mcd.com

mcdonalds.ro

Persoana de contact pentru candidati

-

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre McDonald’s.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.