Primul Subway dintr-o clădire de birouri

Primul restaurant Subway din România a fost deschis pe 10 aprilie 2012, de Cristian Ștefănescu (32 de ani).
Marți
03.07.2012
Subway a stabilit locația pentru cea de-a treia unitate din Capitală.
 

Subway, cel mai mare lanț de restaurante fast-food din lume, va deschide cea de-a treia locație din București în clădirea de birouri UpGround Business Center. Clădirea este situată în apropierea stației de metrou Pipera și găzduiește sediile unor companii ca Intel, Banca Românească, OMV Petrom, Bancpost, Honeywell sau GFK. Până în prezent, Subway a deschis un singur restaurant în Capitală, în zona Piața Victoriei. Următoarea unitate din București va fi inaugurată în mall-ul Sun Plaza. Subway a mai deschis câte un restaurant la Cluj și la Iași și are programate alte două inaugurări în Pitești și în Timișoara.

Pentru următorii 4 ani, lanțul american de tip fast-food vizează lansarea a 40 de unități pe piața românească. Compania americană a semnat deja 20 de contracte de franciză cu antreprenori români, potrivit declaraţiilor date de Rumen Radev, agent de dezvoltare Subway pentru regiunea București, Ilfov, la deschiderea primului restaurant din România, pe 10 aprilie 2012.

Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în 99 de ţări. Compania a fost înființată în anul 1965, în Connecticut, Statele Unite ale Americii, și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. Toate facilitățile Subway funcționează ca rețea de franciză.

Pe piața românească, principalii competitori ai fast-food-ului american sunt McDonald’s și KFC, franciză controlată de omul de afaceri Puiu Popovici.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015