Un nou an - o nouă locație

Bella Italia Pizza Express Râmnicu Vâlcea / “Ideea de pizzerie de la care am pornit a fost permanent îmbunătăţită pentru a veni în întâmpinarea dorințelor clienţilor noştri. Meniul a fost diversificat în timp, însă are la bază o variată ofertă de tipuri de pizza, cu ingrediente proaspete, pregătite în fața clienților, dupa o rețetă autentică” – spune Iulian Zamfir, fondatorul francizei.
Miercuri
15.01.2020
Noul an a început pentru Bella Italia cu un semn bun - o nouă locație Pizza Express Râmnicu Vâlcea.
 

În 12 ianuarie 2020, Bella Italia a deschis în incinta magazinului Kaufland din Râmnicu Vâlcea, strada Gib Mihăescu nr. 30, o nouă locație Bella Italia Pizza Express, în franciză, care oferă aceeași gamă variată de pizza gustoasă, cu ingrediente atent selecționate.

Brand-ul Bella Italia a fost lansat în urmă cu 20 de ani. În tot acest timp afacerea a evoluat continuu, de la formatul de restaurant Bella Italia, la formatul specific francizei – Bella Italia Pizza Express. Conceptul pizzeriei de la Râmnicu Vâlcea este destinat centrelor comerciale și persoanelor grăbite care nu au timp suficient să savureze pizza în restaurant, oferta de bază fiind pizza la felie.

Franciza Bella Italia Pizza Express a fost lansată la începutul anului 2018. Serviciile de care beneficiază viitorii francizați includ cercetarea pieței locale și evaluarea locațiilor potențiale, instruirea inițială, dar și un program continuu de intruire, susținut în cadrul Școlii Bella Italia, sprijin pentru elaborarea planului de amenajare interioară și verificarea principalelor etape ale lucrărilor de amenajare și utilare, coordonarea achizițiilor de materiale folosite pentru amenajare, utilaje pentru bucătărie, mobilier, instalații de iluminat, sistemul informatic POS și de gestiune etc.

În ceea ce privește investiția estimată pentru achiziționarea unei francize pentru conceptul Bella Italia Pizza Express specific centrelor comerciale, costul se ridică la aproximativ 35.000 de euro, din care 20.000 de Euro reprezintă costul pentru echipamente, mobilier și sistemul informatic, 5.000 de Euro este taxa de franciză, iar restul sumei de 10.000 de Euro acoperă alte cheltuieli pentru amenajarea spațiului, mobilierul, signalistica, TV meniu, marketing.

Taxele pe care francizatul le va plăti după preluarea francizei și începerea activității includ o redevență lunară în valoare de 2% din cifra de afaceri și o contribuție la bugetul de marketing de 1%.

Parteneriatul Bella Italia cu lanțul de magazine Kaufland este un aspect foarte important care indică potențialul financiar și rentabilitatea francizei Bella Italia Pizza Express, care va beneficia din start de traficul asigurat de magazinele Kaufland. Francizorul anunță că există, în acest moment, o locație disponibila în Kaufland Comănești, iar antreprenorii interesați să deschidă o afacere cu franciza Bella Italia Pizza Express ne pot transmite un mesaj la adresa mcoman@profitsystem.ro.

Mai multe detalii privind franciza Bella Italia se regăsesc în oferta atașată.


Bella Italia Pizza Express / Francizorul şi-a propus să deschidă noi locaţii în marile oraşe din ţară şi să ajungă la un număr de peste 30 de unităţi, în următorii 2 ani.
Business Development Manager