Vineri
21.02.2020
"Cereal Crunch a venit cu un design cool și modern care să sublinieze ideea de experiență, aducând culoare, zone luminoase, cu verdeață și simboluri grafice care să echilibreze amploarea spațiului”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.
 

La aproape doi ani de la lansarea conceptului în România, Cereal Crunch a deschis pe 15 februarie cel de-al doilea cereal bar din București, la Universitate, pe Hristo Botev 1. Meniul include peste 100 de tipuri de cereale din toate colțurile lumii, 16 tipuri de lapte și peste 20 de toppinguri, precum și sucuri, cafea sau smoothie.

Din luna noiembrie a anului trecut, business-ul Cereal Crunch a fost preluat de 3 antreprenori cu experiență în domeniul HoReCa, Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatori ai celui mai mare lanț de cafenele din România, 5 to go, și Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar. Noua echipă a stabilit planuri de creștere îndrăznețe, cu focus pe dezvoltarea unui sistem de francize care să permită extinderea în România și pe plan internațional.

Cereal Crunch, o experiență senzorială

„Cred în potențialul acestui concept, bazat pe socializare și dorința tinerilor de a găsi acele locuri plăcute, care să ofere nu doar un spațiu, ci o experiență senzorială. Luând în calcul acest aspect, cea de-a doua locație Cereal Crunch a venit cu un design cool și modern care să sublinieze ideea de experiență, aducând culoare, zone luminoase, cu verdeață și simboluri grafice care să echilibreze amploarea spațiului”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Experiența Cereal Crunch e fără vârstă. Toți cei care doresc să își ofere un răsfăț colorat, fie la micul dejun sau oricând în timpul zilei, sunt așteptați de luni până duminică, în intervalul 10:00 – 20:00, în locația de la Piața Națiunilor Unite, iar la cea de pe Hristo Botev 1, după programul următor: lunea între 10:00 – 20:00, de marți până vineri în intervalul 09:00-20:00, iar în weekend, de la 08:00 la 20:00.

5 noi francize în 2020

Pentru anul în curs, obiectivele sunt de a ajunge la 5 francize, deschise în marile orașe din România și în afara țării. Pentru cele două locații deschise, se estimează, în 2020, o cifră de afaceri de aproximativ 350.000 euro.

„Prima locație Cereal Crunch, de la Piața Națiunile Unite, a avut o performanță pe un trend crescător în cei doi ani de la deschidere. Pornind de la această premisă și de la cererea din piață de a deschide astfel de locații, am setat obiectivele pentru anul acesta și planurile de dezvoltare pe termen lung”, a completat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

În primele zile de la lansarea celei de-a doua locații, peste 350 de vizitatori au trecut pragul în universul Cereal Crunch, cu o creștere vizibilă a numărului de clienți și pentru cereal bar-ul de la Piața Națiunilor Unite.

Despre Cereal Crunch

În prezent, Cereal Crunch are deschise două spații în București, la Piața Națiunile Unite și la Universitate, pe Hristo Botev 1. Meniul oferă peste 100 de tipuri de cereale din toată lumea, dar și locale, alături de 16 tipuri de lapte și peste 20 de toppinguri.


Echipa de management Cereal Crunch / De la stânga la dreapta: Lucian Bădilă, co-fondator 5 to go; Radu Savopol, co-fondator 5 to go; Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar
COMUNICAT DE PRESĂ