Un francizat, mai multe locații

Bella Italia Pizza Express, o franciză rentabilă / Rentabilitatea Bella Italia Pizza Express îi determină pe francizați să deschidă mai multe locații
Luni
12.04.2021
Rentabilitatea conceptului Bella Italia Pizza Express a determinat un francizat ca, într-o perioadă de doar câteva luni, să deschidă nu una, nu două, ci trei locații.
 

Mariana și Dorian Hopârtean, o familie cu o bogată experiență în afaceri, au studiat piața și s-au oprit asupra francizei Bella Italia în a doua umătate a anului 2020. Prima unitate a fost deschisă la Kaufland Slatina. Cei doi și-au dat repede seama că afacerea este foarte bună așa că, în octombrie, au deschis a doua locație în incinta Kaufland 1 Mai Craiova. Iar acum au deschis-o pe cea de a treia în cartierul Craiovița.

Primul sistem de franciză integral românesc pentru un restaurant/pizzerie și-a continuat expansiunea națională pe toată durata anului trecut, în ciuda crizei provocate de pandemie, care a lovit puternic industria HoReCa. Într-un ritm accelerat, conceptul de franciză Bella Italia Pizza Expres și-a dovedit rentabilitatea și a intrat pe noi piețe sau le-a dezvoltat pe cele anterioare. După încetarea stării de urgență, Iulian Zamfir, fondatorul conceptului a lucrat intens pentru identificarea de noi locații ideale pentru un business de acest tip, cu vad comercial foarte bun, fiind convins că sistemul poate genera atât pentru companie, cât și pentru parteneri, venituri sigure și constante. La jumătatea lunii, mai a deschis o locație proprie la Câmpina. La începutul lunii iunie o pizzerie franciză la Târgoviște. A urmat o alta la Tecuci și apoi la Comănești. O altă locație elegantă a apărut în Corbeanca, lângă București.

 Exansiunea a continuat cu Slatina și Târgu Secuiesc. La sfârșitul lunii septembrie, a fost lansată o nouă locație în complexul Kaufland Piatra Neamț. Noii francizați, Marius și Alex Secară, au decis să se implice direct în activitatea de producție și sunt deja încântați de acest business.

În octombrie, familia Hopârtean a deschis pizzeria de la Craiova, iar cererile din partea diveșilor potențiali francizați continuă să apară.

După două decenii de activitate, Pizzeria Bella Italia și-a căpătat notorietatea prin livrarea celor mai delicioase produse ale bucătăriei intaliene, acest aspect constituind și unul dintre argumentele acestei afaceri. La aceasta se adaugă faptul că toate produsele pot fi livrate la comandă. Motto-ul “Bella Italia pizzeria familiei tale !” este cât se poate de real și, pentru a dovedi aceasta, folosește tot mai multe căi ca să fie cât mai aproape de clienții fideli.

Un alt argument extrem de important al afacerii este adaptarea la modificările din piață. “Am gândit acest concept food-street special pentru ca oamenii sunt tot mai dinamici. Nu mai au timp, așa că le-am venit în întâmpinare. Preparăm produsele în fața clientului, din ingrediente atent selecționate. Personalul se străduiește să păstreze o atmosferă prietenoasă și primitoare, să servească impecabil. La asta se adaugă spectacolul dat de pizzari. Gustul de pizza adevărată și toate celelelate nu pot decât să te aducă din nou la Bella Italia Pizza Express”, spune Iulian Zamfir, fondatorul Bella Italia România.

Toți francizații de până acum au apreciat faptul că afacerea se bazează pe o cercetare solidă a pieței locale, pe evaluarea potențialului acesteia. Toți au fost sprijiniți în amenajarea spațiilor și achiziția de mobilier și utilaje. Apoi, foarte importantă este și instruirea inițială, dar și programul continuu de pregătire în cadrul Școlii Naționale de Excelență în Industria Ospitalității “Bella Italia“. Francizații pot accesa și un magazin on-line pentru echipamente. La deschiderea fiecărei locații, noul partener este asistat, timp de zece zile, de către specialiștii Bella Italia.

Mai multe informații privind începerea unei afaceri Bella Italia le găsiți în Catalogul de franciză, disponibil pe portalul nostru.


Familia Bella Italia continuă să crească / Noii francizați simt că fac parte dintr-o familie mare și puternică
Ștefan Pricop
Business Development Manager