Soluție pentru o afacere cu viitor

România a intrat în rețeaua europeană / Rulotele gastronomice în franciză ale brandurilor Ice and Roll și Cake and Roll își încep activitatea în tot mai multe locuri din România.
Luni
10.01.2022
Franciza Ice and Roll și Cake and Roll a găsit soluția perfectă pentru afacerile mici. Așa se face că este una dintre francizele gastronomice cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa.
 

La fel se întâmplă și în România, unde are din ce în ce mai mulți parteneri. În doar câteva luni, rulotele gastronomice furnizate de compania Sweet Gallery, cea mai mare rețea europeană de street food, pot fi văzute în centre comerciale din București, dar și în orașe precum Alexandria, Adjud, Brăila, Craiova, Piatra Neamț, Mangalia sau Tecuci.

Brandul are deja peste 650 de rulote gastronomice în mai multă țări de pe continent, iar vedetele produselor sunt înghețata și colacii, în funcție de sezon. În toți anii de existență a francizei, au fost acumulate cunoștințe prețioase privind atât soluțiile de proiectare, cât și echiparea rulotelor. Acum, este posibilă instalarea rulotei în orice loc de vânzare doar într-o oră.

De ce rulotă?

Datorită mobilității rulotelor, pot fi abordate mai multe variante de instalare a acestora, cum ar fi în centre comerciale, în zonele de evenimente sau în parcuri. În plus, chiria de exterior este de câteva ori mai mică decât cea pentru spațiile interioare. Mai mult, nu este necesar ca francizatul să facă cheltuieli suplimentare pentru adaptarea spațiilor.

Un mare avantaj este și vânzarea la ghișeu. Accesul este ușor, clientul nu trebuie să intre în local și acționează, de cele mai multe ori, “la impuls”.

Startul rapid al afacerii este asigurat de predarea unei rulote complet echipate, gata de utilizare, cu documentație completă. Rulota are un circuit de apă intern și un subcontor propriu, așa că nu este nevoie decât de racordarea la rețeaua electrică.

Dincolo de toate aceste aspecte, este vorba despre o rulotă în care pot fi desfășurate două afaceri. Noii parteneri de franciză au posibilitatea să aleagă. Ei pot deține doar una dintre variantele de franciză sau pe ambele. Nu este nevoie decât de o zi pentru ca rulotele să fie modificate astfel încât să ofere produse premium, adecvate sezonului, astfel încât francizatul să beneficieze de o remarcabilă continuitate a afacerii.

Locația punctelor de vânzare

Se știe că o locație bine aleasă este o garanție a succesului. Este extrem de important ca aceasta să fie cât se poate de vizibilă. De aceea, compania ajută francizații să găsească un loc cu trafic constant, de regulă în apropierea celor mai populare centre comerciale. În acest sens, compania cooperează cu cele mai mari lanțuri  comerciale din Europa și și-a creat un Departament de Comercializare care găsește locații pentru francizați. Mai mult, la sediul central de la Varșovia lucrează pentru francizați aproximativ 80 de persoane.

Echipament identic cu cel al gelateriilor staționare

Echipamentul punctelor de lucru este identic cu cel gelateriilor staționare. Compania a testat, în punctele proprii, echipamentele și soluțiile, așa că oferă certitudinea îndeplinirii tuturor normelor și standardelor.

Asistență pentru finanțare

Noii parteneri sunt ajutați să obțină finanțare, sub formă de credit bancar sau de leasing. Sprijinul include asistență pentru obținerea unei finanțări care să fie întotdeauna adaptată la situația individuală a francizatului. Rețeaua a dezvoltat soluții care să permită începerea afacerii cu aport personal minim.

Cursuri de formare eficiente

Compania asigură pregătirea teoretică și practică a francizaților și a angajaților acestora. Cea teoretică se referă la toate aspectele formale, în timp ce cea practică îi învață cum să pregătească un loc de muncă și cum să optimizeze întregul proces, astfel încât să maximizeze profiturile.

În concluzie,  Ice and Roll & Cake and Roll este o investiție justificată și o alternativă viabilă pentru cine vrea să aibă o sursă suplimentară de venit sau să își deschidă o afacere cu un brand cu experiență și notorietate.

Business Card Ice and Roll și Cake and Roll

Ice and Roll și Cake and Roll fac parte din cea mai mare rețea europeană de street food. Aceste rulotele gastronomice oferă mobilitate, costuri reduse și profitabilitate.

Investiție totală: valoarea minimă a investiției, contribuție proprie la finanțarea cu leasing, începe de la  40.000 de lei (depinde de condițiile de leasing aranjate și de opțiunea de business aleasă).

Taxa de franciză: de la 1000 de lei lunar.

 


Avantaje de neegalat / Avantaje cum ar fi mobilitatea, versatilitatea, o administrare ușor de gestionat, produsele de calitate și profitabilitatea fac din Ice and Roll și Cake and Roll una dintre cele mai interesante francize din domeniul fast-food
Ștefan Pricop
Business Development Manager
/6/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Soluție pentru o afacere cu viitor

ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai...

6 Declaratii
Final 08.01.2023
Soluție pentru o afacere cu viitor

ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai...

6 Declaratii
Final 08.01.2023
Soluție pentru o afacere cu viitor

Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și...

6 Declaratii
Final 08.01.2023
Soluție pentru o afacere cu viitor

ONLINE PÔŽIČKY MEDZI JEDNOTLIVCAMI BEZ POPLATKOV VEĽMI DYNAMICKÝ TÍM V PRÁCI Finančná spoločnosť sa špecializuje na všetky oblasti. Poskytujeme vám ponuky pre...

6 Declaratii
Final 08.01.2023
Soluție pentru o afacere cu viitor

Am luat legătura cu această companie de împrumut care m-a ajutat cu o sumă de împrumut de (10.000 USD) fără niciun stres, așa că vreau să folosesc acest mijloc pentru...

6 Declaratii
Final 26.02.2022
Soluție pentru o afacere cu viitor

Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.

6 Declaratii
Final 20.01.2022
Schimbări strategice la Fornetti

Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!

1 Declaratii
Final 24.02.2020
Pizza cu influenţe siberiene

eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/

5 Declaratii
Final 24.02.2019