Suport total și flexibilitate în franciză

Francizații au parte de acces la tehnologii moderne
Francizații au parte de acces la tehnologii moderne / Francizații Ciorbe și Plăcinte au parte de acces la tehnologii care să le permită creșterea vânzărilor și gestionarea eficientă a afacerii
Luni
14.03.2022
Specializat în produse tradiționale, brandul Ciorbe și Plăcinte a înțeles importanța noilor tehnologii pentru francizați. Ce sprijin vor avea, în acest sens, cei care vor să li se alăture?
 

Ciorbe și Plăcinte a intrat pe piață în 2019 și recurs imediat la un concept inteligent, care a venit în întâmpinarea clienților, dar și în acordarea de suport total pentru noii parteneri.

Așa că au creat un spațiu confortabil, plăcut, unde poți să te simți bine în pauza de masa sau dacă doar vrei să servești preparate tradiționale, gustoase și sănătoase, preparate din materii prime proaspete.

Au venit și în întâmpinarea francizaților. Așa se face că serviciile de servire și de livrare au fost standardițate la nivelul întregului lanț. Este vorba despre site-ul www.ciorbeplacinte.ro. Prin acesta, clientul poate cumpăra produse cu livrare, iar plata se poate face fie cu cardul pe site, fie în numerar la curier. Extrem de important, comanda pleacă spre locația cea mai apropiată de adresa clientului, ceea ce aduce un avantaj francizatului. Sistemul este automatizat și se bazează pe geolocație.

În concluzie, site-ul lucrează pentru francizați, pe toată perioada colaborării. Fără costuri suplimentare, aceștia vor primi automat comenzi pe care altfel, poate, nu le-ar fi avut. Mai mult, francizații vor putea să folosească această platformă - dezvoltată după toate standardele actuale - ca pe un instrument de prezentare a propriului business.

Un alt beneficiu constă în faptul că de promovarea site-ului pe paginile de Facebook, Google și alte canale media se ocupă francizorul. Faptul că notele brandului depășesc, în medie, 4.5 din 5 stele pe Google dovedește eficiența sistemului.

Cei care devin parteneri ai brandului Ciorbe și Plăcinte au parte de susținere totală în gestionarea afacerii. Este o afacere la cheie în care ți se vor spune toate secretele succesului mărcii, astfel încât să ai un management eficient și profitabil. Totodată, vei avea acces la cei mai buni furnizori de echipamente și la un soft de gestiune.

Noul francizat beneficiază de pregătire profesională în  cadrul locațiilor Ciorbe și Plăcinte, astfel încât să nu fie necesare mai mult de două luni ca să deprindă modul de lucru specific.

Business Card Ciorbe și Plăcinte

Rețeaua “Ciorbe și Plăcinte”este o combinație aproape perfectă între restaurant de tip fast-food și servirea clasică la masa

Taxă unică la semnarea contractului - 2000 de euro

Franciza poate fi deschisă în doar trei pași simpli

Investiție totală: 25.000-45.000  de euro

 


Ștefan Pricop
Business Development Manager