Cum ajungi de la una, la 10 francize
După ce deschizi o franciză Fornetti, te îndrăgosteşti şi mai tare de acest concept şi îţi construieşti o mini reţea de patiserii. Pe scurt, aceasta ar fi povestea Nicoletei Andreescu, unul dintre francizaţii Fornetti. La iniţiativa soţului ei, Nicoleta a deschis prima patiserie Fornetti în anul 2004, pe bulevardul Regina Maria din Bucureşti. A primit sprijin şi de la un alt francizat Fornetti, dl. Coman, cu experienţă în acest domeniu, acesta având deja mai multe magazine în franciză.
„În Bucureşti, produsele Fornetti au avut un succes foarte mare datorită calităţii şi diversificării produselor, fiind printre primele francize din Europa, pe baza de patiserie. Impactul pozitiv asupra populaţiei, m-a determinat să intru în afacere şi să deschid un lanţ de magazine”, povesteşte Nicoleta.
În prezent, Nicoleta Andreescu deţine 8 patiserii Fornetti, iar cea de-a noua unitate se află în curs de amenajare. Aceasta se află în oraşul Alexandria, judeţul Teleorman, şi urmează să îşi înceapă activitatea în luna februarie 2015.
„Satisfacţia pe care mi-a oferit-o această afacere, m-a convins că nu am făcut o alegere greşită şi m-a ambiţionat să mă perfecţionez în acest domeniu. Odată cu trecerea timpului, am realizat că acest business în sistem franciză este uşor de condus şi gestionat, aşa că am hotărât să mai deschid încă un punct de lucru. Precizez că franciza Fornetti este o afacere foarte curată şi transparentă, respectând toate normele legale”, spune francizatul Fonetti.
Nicoleta Andreeascu ne mărturiseşte că este mulţumită şi de relaţia cu master francizorul Fornetti, cu care comunică în permanenţă şi intervine cu o soluţie la toate problemele care apar pe parcurs.
Perioada crizei financiare şi-a pus amprenta şi asupra business-ului Nicoletei, însă deşi la început obstacolele păreau aproape imposibil de depăşit, aceasta a reuşit să facă faţă cu brio concurenţei de pe piaţă şi să treacă peste greutăţile financiare. „În perioada 2009-2011, când toţi ne-am confruntat cu o criză financiară greu de depăşit, profitul fiind în scădere, am fost tentată de a pune capăt acestei afaceri sau să deschid mai multe magazine pentru a ajunge la acelaşi nivel de încasări sau mai mare, ca să pot supravieţui alături de magazinele cu profil de patiserie şi panificaţie (covrigi), care aveau o calitate destul de îndoielnică la preţuri foarte mici”, povesteşte Nicoleta Andreescu.
Lucrurile s-au reglat însă în prezent, iar francizatul Fornetti are în plan să se extindă în continuare. În timp ce pregăteşte inaugurarea magazinului din Alexandria, Nicoleta spune că în acest an vrea să ajungă la 10 magazine Fornetti, „aceasta fiind o afacere profitabilă, atât timp cât de implici şi reuşeşti să o cunoşti şi să o controlezi destul de bine”.
Nicoleta Andreescu are şi o recomandare pentru persoanele interesate să-şi deschidă o franciză Fornetti: „să ţină cont de factorii care influenţeaza buna desfăşurare a afacerii: vadul pietonal, atragerea clienţilor prin promoţii, un personal calificat şi mulţumit, pentru a obţine un rezultat pozitiv, pe măsura efortului depus.”
Fornetti a intrat pe piața românească în anul 2001 și este una dintre cele mai cunoscute francize din România. Compania şi-a extins rapid punctele de vânzare de-a lungul anilor, reţeaua de patiserii numărând în prezent circa 600 de parteneri. Compania mamă a master-francizei Fornetti din România este Fornetti Kft. din Ungaria, care deține pe piața maghiară circa 2200 de patiserii. La nivel internațional, numărul acestora ajunge la 5.000 de unități.
Articole citite
Franciza Crazy Bubble, cu zecile ei de puncte de desfacere pe tot teritoriul României, este o afacere deja consactată, cu o evoluție impresionantă în cei doar câțiva ani de la lansarea pe piața autohtonă.
Franciza Dogu a devenit o oportunitate semnificativă pentru cei care vor să își deschidă o afacere gastronomică de succes.
Ciorbe și Plăcinte, unul dintre cele mai îndrăgite lanțuri de restaurante din București, a deschis o nouă locație, ca parte a unei strategii de extindere în cadrul comunităților urbane.
5 to go a lansat o serie de noi produse care vin în sprijinul creșterii cifrei de afaceri a francizaților și corespund tendințelor consumatorilor.
Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă, unde a inaugurat două cafenele.
Cele mai citite
Centrul comercial reunește un număr impresionat de brand-uri care se dezvoltă prin franciză.
Culoarea hainelor pe care le purtăm ne poate influenţa succesul sau insuccesul în afaceri.
Te asigurăm că e una dintre cele mai bune idei! Iată de ce .... conform ultimelor raportari oficiale, lanţul Fornetti a făcut un profit de 18 milioane de lei din minipateuri şi produse de patiserie.
Jumbo, lanțul de magazine grecești, continuă să-și extindă rețeaua de franciză din Balcani prin deschiderea de noi unități în 2018.
Europa a fost întotdeauna un etalon în privința modei, iar astăzi sunt multe francize de îmbrăcăminte care oferă creativitate, calitate și o afacere de succes.
Subiecte populare in Forum
E-mail: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i til salg, 2-fma til salg, køb pentobarbital online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top forespørgsler køb peruviansk pink kokain, køb mephedron online, køb dmt online,🔥 🔥 køb o-pc, køb...
https://alphamegachem.com/product/buy-peruvian-pink-cocaine-online/ Email: storejwh@gmail dot com 🔥 🔥25i for sale, 2-fma for sale, buy pentobarbital online, 🔥 🔥buy apvp research chem online,
https://alphamegachem.com/product/buy-3-fpm-online-store/ Top queries buy peruvian pink cocaine, buy mephedrone online, buy dmt online,🔥 🔥 buy o-pce, buy peruvian...
Soluție pentru o afacere cu viitor
Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.
Schimbări strategice la Fornetti
Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!
Pizza cu influenţe siberiene
eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/
Crezi că e o idee bună să investești în franciza Fornetti?
Vreau sa deschid si io magazin cum procedez
Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium
Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”
Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!