Franciza Star Kebab trece Prutul

Extinderea era planificată de ceva timp, dar a fost necesară o atentă analiză a pieţei şi a preferinţelor consumatorilor. La baza strategiei de expansiune pe teritoriul României stă un meniu diversificat cu preţuri accesibile, precum şi un program unic de loializare – Dream Card.
Marţi
04.10.2016
Reţeaua de restaurante fast food Star Kebab se extinde peste Prut, în România. Detalii despre expansiunea francizei ne oferă Maxim Stamatin, Franchise Manager.
 

După ce a cucerit piaţa moldovenească, reţeaua de restaurante fast food Star Kebab se extinde peste Prut, în România, unde caută parteneri francizaţi, prin care să aducă o nouă viziune asupra localurilor de tip fast food pe piaţa românească. Extinderea era planificată de ceva timp, dar a fost necesară o atentă analiză a pieţei şi a preferinţelor consumatorilor. Conducerea companiei Star Kebab spune că la baza strategiei de expansiune pe teritoriul României stă un meniu diversificat cu preţuri accesibile, precum şi un program unic de loializare – Dream Card. În luna august, Star Kebab a deschis primul restaurant fast food propriu în Bucureşti, acesta fiind considerat primul pas în expansiunea prin contracte de franciză. În prezent funcţionează cinci astfel de francize, 4 la Chişinău şi una în oraşul Bălţi.

Pe site- ul Star Kebab este menţionat că deţineţi 9 locaţii, din care 6 sunt francize. Câte locaţii sunt în România din cele 9?

În prezent, lanțul de restaurante este format din 9 localuri, inclusiv unul în România. Acesta este restaurantul nostru propriu. A fost deschis la finele lunii august pe Șos. Ștefan cel Mare, 240, zona Obor. Mai suntem în negocieri cu potențiali francizați pentru a mai deschide câteva locații.

Pentru România vizaţi doar locaţii în capitala Bucureşti

Planificăm să deschidem restaurante și în alte localități cu o populație de minim 100 000 locuitori.

Ce valoare a investiţiei presupune achizitia unei francize Star Kebab?

Costul francizei este de 5 000 euro. Investiția în amenajare este de minim 550 euro pe metru pătrat. Perioada de întoarcere a investițiilor este de aproximativ 18-36 luni.

Cum arată portretul robot al partenerului pe care îl preferaţi pentru un contract de franciză?

Potențialul francizat trebuie să împărtășească valorile companiei, să aibă dorința de a dezvolta conceptul „Star Kebab - gustul visului”, capacitate și dorința de a învăța.

Ce criterii trebuie să îndeplinească spaţiul propus de solicitantul de franciză?

Spațiul trebuie să fie amplasat într-o zonă aglomerată cu flux pietonal de cel puțin 400 trecători / oră. Să fie dotat cu o vitrină și să aibă o suprafață de cel puțin 120 metri pătraţi.

Ce oferă Star Kebab francizatului şi ce aşteptări are privind rezultatele?

Star Kebab oferă dreptul de a activa sub marca ”Star Kebab -gustul visului”, suport la selecția locației, suport la planificarea financiară, instruirea angajaților, manual operațional şi asistență și suport timp de 10 ani, cât este durata contractului.


/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Soluție pentru o afacere cu viitor

ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai...

6 Declaratii
Final 08.01.2023
Soluție pentru o afacere cu viitor

ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai...

6 Declaratii
Final 08.01.2023
Soluție pentru o afacere cu viitor

Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și...

6 Declaratii
Final 08.01.2023
Soluție pentru o afacere cu viitor

ONLINE PÔŽIČKY MEDZI JEDNOTLIVCAMI BEZ POPLATKOV VEĽMI DYNAMICKÝ TÍM V PRÁCI Finančná spoločnosť sa špecializuje na všetky oblasti. Poskytujeme vám ponuky pre...

6 Declaratii
Final 08.01.2023
Soluție pentru o afacere cu viitor

Am luat legătura cu această companie de împrumut care m-a ajutat cu o sumă de împrumut de (10.000 USD) fără niciun stres, așa că vreau să folosesc acest mijloc pentru...

6 Declaratii
Final 26.02.2022
Soluție pentru o afacere cu viitor

Buna ziua. Pot avea o așa franciza in Germania? Mulțumesc anticipat.

6 Declaratii
Final 20.01.2022
Schimbări strategice la Fornetti

Bună ziua! Ce pași trebuie urmați pentru acciza fornete? Va multumesc!

1 Declaratii
Final 24.02.2020
Pizza cu influenţe siberiene

eu totusi zic sa lasam pizza italienilor, celor care au creat-o :)) https://pizzerianapolicentrale.ro/

5 Declaratii
Final 24.02.2019