S-a lansat franciza Fornetti Food & Beverage

"Sunt antreprenor de mulți ani și am interacționat cu mai multe tipuri de business, însă am fost plăcut impresionat de profesionalismul echipei de la Fornetti".
Miercuri
15.11.2017
Interviu acordat grupului de franciză Profit System de Gheorghe Cherciu, antreprenor, primul francizat al conceptului Fornetti Food & Beverage.
 

Primul magazin concept Fornetti Food & Beverage (FFB) s-a deschis în centrul orașului Timișoara (Piața Libertății, strada 9 mai nr. 1), în data de 2 noiembrie a.c. Cu o suprafaţă de 160 mp şi situat în inima oraşului, FFB oferă o gamă consistentă de produse și va fi deschis publicului în fiecare zi, de luni până duminică.

Cum v-ați hotărât să achiziționați franciza FFB?

Am văzut conceptul în Budapesta și mi-am spus că un astfel de magazin nu există încă în România. Designul și varietatea de produse de patiserie, combinate cu produsele fresh făcute în fața clientului m-au impresionat și am luat legatura cu cei de la Fornetti pentru a cere mai multe informații. Au urmat o serie de studii de piață foarte amănunțite pentru locația pe care o dețin în centrul Timișoarei, iar după 30 de zile mi-a fost prezentat proiectul FFB cu toate detaliile.

Cum au decurs pregătirile pentru deschiderea acestei locații? Ați primit sprijin din partea francizorului?

Odată cu proiectul, am primit un timeline cu fiecare task ce trebuie realizat în ceea ce privește pregătirea spațiului. Sprijinul din partea francizorului a fost necondiționat. Sunt antreprenor de mulți ani și am interacționat cu mai multe tipuri de business, însă am fost plăcut impresionat de profesionalismul echipei de la Fornetti.

Ce mesaj aveți pentru ceilalți candidați potențiali la franciza FFB?

Întotdeauna am spus că business-urile se fac între oameni, nu între companii, iar ceea ce au reușit cei din echipa de marketing Fornetti a fost să creeze un climat propice pentru o bună afacere, prin felul lor de a fi.

Noul concept de franciză necesita o investiție de 3.000 de euro taxa de franciză, un spațiu de minimum 85 mp si costuri pentru amenajarea la cheie a spațiului de 650 Euro/mp.


Dacă ești interesat să achiziționezi franciza Fornetti Food & Beverage sau îți sunt necesare mai multe detalii pentru a lua o decizie în acest sens, trimite o solicitare la adresa mcoman@profitsystem.ro și iți vom răspunde cât mai curând posibil.


Business Development Manager